Reklama

Reklama

VOD (1)

Roztleskávačky si vyberou slabší chvilku a jedna z nich skončí na dvacet let v kómatu. Když se pak probere, chce si splnit sen a stát se královnou plesu. V sedmatřiceti. (Netflix)

Videa (20)

Trailer

Recenze (116)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hmmm....Kdybych se na to dívala ve věku 12-16let jako pubertální dívka, kterou to zajímá a sní o podobných věcech, které jsou ve filmu, byla bych z toho dost vodvařená..Nicméně si nemyslím, že to cílilo jen na tuto skvadru lidí...Za mě to bylo vlastně místy až "zoufalé", předvídatelné a vlastně jsem se ani nezasmála...Za mě - kdyby ten film nevznikl - bylo by lépe ;) ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Na túto komédiu som sa celkom tešila. Zaujal ma najmä ten námet, že hlavná hrdinka sa prebudí po 20 rokoch a všetko je inak. Pozrela som si aj trailer a hláška, že "Madonna sa teraz volá Lady Gaga?" sa mi zdala trefná a vtipná, tak som si povedala, tak tento film si musím pozrieť😉. Rebel Wilson nemám až tak veľmi rada, ale dalo sa to. Jej mladšie "ja" bolo naopak veľmi sympatické a aj pekné dievča. Rebel som ale jednu vec závidela a to, že hrala po boku Justina Hartleyho z môjho obľúbeného resp. najobľúbenejšieho seriálu This Is Us! Potešil ma "retro" soundtrack s nostalgickými hitmi Britney Spears (video Crazy skvelý nápad) či Shania Twain👍. A vôbec ale vôbec som nespoznala Aliciu Silverstone, hoci mi tak trošku bola povedomá. Senior Year by som ohodnotila len ako priemerný film, no vcelku je to celkom fajn oddychovka. Veľa situácií je samozrejme prehnaných a nereálnych, no komédii to môžem odpustiť. Skôr mi vadí taká nelogická maličkosť, ako sa niekto s veľkosťou šiat povedzme L vtrepe do nejakého XS! Niekedy mi je až smiešno, ako v Amerike preháňajú s "Prom", no myšlienka v závere, že ono to vlastne v živote vôbec nie je dôležité, kto bol kým na strednej, či získal nejakú tú korunku, či bol najobľúbenejší atď. sa mi páčila.  A môžem úprimne dodať, že teraz v instagramovej a TikTok dobe by som nechcela byť na strednej! ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele

Je nějaký film, po jehož zhlédnutí můžete regulérně zhloupnout? Ano a je to přesně tento. Netflix opět sází na kvantitu a jede strategii „házením hovna na zeď a čekáním, co se uchytí“. Film obsahuje všechny možné „woke“ nesmysly dnešní doby. Co se mu ale regulérně daří, tak je přirovnávat dnešní dobu ke zlatým devadesátkám, kdy i já bych se na chvíli vrátil do této normální doby a prožil „normální“ léta (za to první hvězda). Zbytek filmu je jedna velká slátanina, u které nevěřícně kroutíte hlavou. Tohle nemohl nikdo myslet vážně ani jako tu nejtupější komedii. Film je ale tak tupý, že ve finále paroduje sám sebe a musíte se začít smát, protože ona i ta samotná hloupost je ve finále srandovní (za to druhá hvězda). Casting hlavní (starší) postavy se ale za mě moc nepovedl, ale do kontrastu starších písní Britney Spears funguje obstojně. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson opat exceluje a dokazuje,ze v sucastnosti si dovolim tvrdit je najlepsou hereckou pre komedialny zaner,ziadna zenska ma nevie tak rozosmiat ako ona,aj ked tento film je este miernejsi,musim pochvalit aj vybornu hudbu i herecky vyber,ktory mi bol sympatickym,takze udelujem styri hviezdy...:-) ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Humor Rebel Wilson je tu cítiť, a je to jeden z tých prípadov, kedy sa to hodí do takéhoto filmu a do takejto zápletky. Bohužiaľ toho bolo málo a  aj tak umiernené, asi kvôli štandardom Netflixu, ktorý sa tu opäť snaží byť hrozne rovnoprávny. V konečnom dôsledku ide o nenaplnený potenciál a celkom obyčajný, podpriemerný film. 5,7/10. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Atlanta. (Real Tom Hardy)
  • Když Stephanie (Rebel Wilson) a Lance (Michael Cimino) tančí po výhře krále a královny plesu, můžeme vidět, že jsou jim na parketu nasazeny jejich korunky. V dalším záběru je nemají a poté je opět mají. (Riconbak)

Reklama

Reklama