Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Útočiště vychází z bestsellerové řady románů Harlana Cobena. Sleduje příběh Mickeyho Bolitara po smrti jeho otce, kterou začíná jeho nový život v provinčním městě v New Jersey. Po zmizení nové studentky se Mickey ocitá v síti tajemství. S pomocí dvou nových přátel, Lžičky a Emy, odhaluje temné podsvětí, které možná skrývá odpovědi na zmizení stará desítky let. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No to byla chujovina.... Začátek je slibný, prostředí a příběh se tváří tajemně a pak se to změní v takový divný mišmaš.... Nevím co si mám o tom myslet, příběh je kombinace všeho možného a výsledek je podprůměrný..... Možná kdyby mi bylo 20, tak se bavím, ale spíš převažuje zklamání a ztráta času... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pro Cobenovky mám slabost a od jeho Útočiště sem si opět sliboval klasicky zamotanou podívanou servírující jeden zvrat za druhým. Bohužel realita je ale jiná a i když ani tentokrát nejsme o zvraty ochuzeni, je Shelter jedním z jeho nejslabších kousků. Příběhově je to celé takové placaté a korunu tomu nasazuje nesympatický hlavní hrdina, který jde do všeho jak dělová koule a měl sem docela problém mu fandit. Chápu, že jde o puberťáka, který asi úplně nerozmýšlí nad následky, ale tady to bylo chvílemi za hranou snesitelnosti...60% ()

Reklama

RobLord 

všechny recenze uživatele

Od Cobena jsem přečetl, co se dá. Jenomže to se bavíme o knihách pro dospělé. Kniha Shelter (2011) je prvním románem ze série Mickey Bolitar - pro teenagery, resp. young adult. V Čechách zatím nevyšla a nenajdete jí ani v Databázi knih v sekci Knihy nebo Série Harlana Cobena. Když se na Prime Videu objevily první díly seriálu, nevěděl jsem nic o Cobenových knihách pro mládež. Zaradoval jsem se, že se děj konečně odehrává v New Jersey, nikoliv někde ve Francii, Británii nebo Polsku. Úvodní epizody mě nadchly, nicméně později moje nadšení ochladlo. Právě proto, že to není materiál pro mne, tedy pro padesátníka. Pokud sjíždíte i novější řady Riverdale, Shelter by se vám mohl líbit. Čekají vás problémy dospívajících, tanečky roztleskávaček atp. ()

axik 

všechny recenze uživatele

Vynikající kousek, výborná zápletka, skvělé rozuzlení... a určitě dokoukejte poslední díl až do konce... ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Skvelý a vydarený seriál so sympatickým castom medzi ktorými je chémia od prvej po poslednú epizódu. Stále sa tu niečo deje, človek má pocit, že sa tak rýchlo posúva dej, že nechce aby to skončilo. Tento seriál má veľmi bavil. Vidno, že tu bola aj knižná predloha aby si tvorcovia neuleteli do výšin. Dúfam, že sa dočkáme aj ďalšej série, lebo tento seriál so ma naozaj získal. ()

Reklama

Reklama