foto

Constance Zimmer

  • nar. 11.10.1970 (47 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Constance se narodila v Seattlu manželům Ingrid a Gunterovi Zimmerovým. Asi nikoho tedy nepřekvapí, když dodám, že má kořeny v Německu. Věnovat se herectví se Constance rozhodla na střední škole, kdy se do hraní doslova zamilovala. Po dokončení střední školy ji přijali na American Academy of Dramatic Arts ve městě Pasadena a i poté, co tuto školy vychodila, vzdělávala se v herectví dál pod vedením herečky Stelly Adlerové a hereckého instruktora Arthura Mendozy.

Mimo veškeré své umělecké aktivity si na Constance na živobytí vydělávala ještě jako profesionální fundraiserka pro takové organizace jako AIDS Project Los Angeles, Tuesday's Child nebo The American Cinematheque.

Svůj televizní herecký debut si odbyla v televizním filmu z roku 1993 THE DAY MY PARENTS RAN AWAY. O rok později si zahrála štíček v seriálu BABYLON 5. Krom toho ji lidé viděli každý den na svých obrazovkách v reklamách, například jedné na baterky Duracell.

Constance se ale postupně začala prodírat do všemožných seriálů, z nichž můžeme vypíchnout například ELLEN, UNHAPPILY EVER AFTER, JENNY, SEINFELD, SENSELESS, DIAGNÓZA: VRAŽDA, BEVERLY HILLS 90210, FELICITY, DVA Z QUEENSU, PŘÍŠERNÁ KOCOVINA, AKTA X nebo PROVIDENCE. A to byla jen část toho, co dělala do roku 2000.

Pořádný průlom jí ale přinesl až seriál GOOD MORNING, MIAMI, který se začal vysílat v roce 2002, a ve kterém si zahrála línou, vyhořelou kancelářskou krysu. Po ukončení tohoto pořadu Constance přešla na epizodu dvě do spousty dalších seriálů – JJOAN Z ARKÁDIE, KAUZY Z BOSTONU, OUT OF PRACTICE, PO PRÁVU atd. atd.

Od roku 2005 do roku 2011 se také objevovala ve VINCENTOVĚ SVĚTĚ v roli vedoucí studia a velkého hollywoodského zvířete Dany Gordonové – tahle role ji proslavila asi nejvíce.

Z poslední doby můžeme vypíchnout dalších pár dalších projektů: S Ryanem Reynoldsem si v roce 2008 zahrála v TEORII CHAOSU, byla také jednou z hlavních hvězd krátce vysílaného seriálového opusu LÁSKA BOLÍ a ještě než se začala objevovat v CHIRURZÍCH, měli jste ji možnost zahlédnout v dramatickém seriálu s Kevinem Spaceym HOUSE OF CARDS.

Constance žila mnoho let s přítelem Russem Lamoureuxem. V roce 2008 se jim narodila dcera Colette Zoe a o dva roky později se Constance s Russem vzali. Od té doby jsou spolu.

David "Jumpstar" Koranda

Herecká filmografie

Filmy

2018 St. Sebastian
2016 Run the Tide
2015 Phoenix
Results
Vincentův svět
2012 Jak vyloupit spermabanku
2011 Demoted
Home Game (TV film)
2010 In Security (TV film)
2008 AmericanEast
Man of Your Dreams (TV film)
Teorie chaosu
2007 Hammer, The
2006 Damaged Goods
52 Fights (TV film)
2005 Just Pray
2004 Cooking Lessons (TV film)
2003 Záhadná žena (TV film)
2002 Homeward Bound (TV film)
Jeden pokoj
2001 Sbohem, má lásko
2000 Spin Cycle
1999 Warm Blooded Killers
1998 Superlék
1997 Quicksilver Highway (TV film)
1993 Day My Parents Ran Away, The (TV film)

TV seriály

2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Hey, I'm Solvin' Here! (S03E06)
2016 Better Things (TV seriál)
Pilot (S01E01)
BoJack Horseman (TV seriál)
That Went Well (S03E12)
It's You (S03E10)
BoJack Kills (S03E03)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 46 (S04E07)
2015 Komplikace (TV seriál)
UnREAL (TV seriál)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 19 (S02E06)
Chapter 16 (S02E03)
Chapter 14 (S02E01)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 13 (S01E13)
Chapter 12 (S01E12)
Chapter 11 (S01E11)
další epizody (9)
Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Kritické rozhodnutí (S02E06)
další epizody (5)
2012 Úplně normální (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Cupid (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Výloha na vraždu (S02E11)
2007 Bejbybum (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
2001 Fighting Fitzgeralds, The (TV seriál)
Philly (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
The Find/The Golden Cue/The FBI Story/The Gravedigger's Nemesis/Last Rites (S03E03)
Akta X (TV seriál)
Z pohledu střelce (S07E13)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Hyperion Bay (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Jenny (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

TV pořady

2016 Btwn2Flrs (TV pořad)
The 22nd Annual Critics' Choice Awards (TV pořad)
68. Emmy Awards (TV pořad)
2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)
5th Critics' Choice Television Awards (TV pořad)
2012 Jeff Probst Show, The (TV pořad)
2006 My Celebrity Home (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace