foto

Constance Zimmer

  • nar. 11.10.1970 (49 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Constance se narodila v Seattlu manželům Ingrid a Gunterovi Zimmerovým. Asi nikoho tedy nepřekvapí, když dodám, že má kořeny v Německu. Věnovat se herectví se Constance rozhodla na střední škole, kdy se do hraní doslova zamilovala. Po dokončení střední školy ji přijali na American Academy of Dramatic Arts ve městě Pasadena a i poté, co tuto školy vychodila, vzdělávala se v herectví dál pod vedením herečky Stelly Adlerové a hereckého instruktora Arthura Mendozy.

Mimo veškeré své umělecké aktivity si na Constance na živobytí vydělávala ještě jako profesionální fundraiserka pro takové organizace jako AIDS Project Los Angeles, Tuesday's Child nebo The American Cinematheque.

Svůj televizní herecký debut si odbyla v televizním filmu z roku 1993 THE DAY MY PARENTS RAN AWAY. O rok později si zahrála štíček v seriálu BABYLON 5. Krom toho ji lidé viděli každý den na svých obrazovkách v reklamách, například jedné na baterky Duracell.

Constance se ale postupně začala prodírat do všemožných seriálů, z nichž můžeme vypíchnout například ELLEN, UNHAPPILY EVER AFTER, JENNY, SEINFELD, SENSELESS, DIAGNÓZA: VRAŽDA, BEVERLY HILLS 90210, FELICITY, DVA Z QUEENSU, PŘÍŠERNÁ KOCOVINA, AKTA X nebo PROVIDENCE. A to byla jen část toho, co dělala do roku 2000.

Pořádný průlom jí ale přinesl až seriál GOOD MORNING, MIAMI, který se začal vysílat v roce 2002, a ve kterém si zahrála línou, vyhořelou kancelářskou krysu. Po ukončení tohoto pořadu Constance přešla na epizodu dvě do spousty dalších seriálů – JJOAN Z ARKÁDIE, KAUZY Z BOSTONU, OUT OF PRACTICE, PO PRÁVU atd. atd.

Od roku 2005 do roku 2011 se také objevovala ve VINCENTOVĚ SVĚTĚ v roli vedoucí studia a velkého hollywoodského zvířete Dany Gordonové – tahle role ji proslavila asi nejvíce.

Z poslední doby můžeme vypíchnout dalších pár dalších projektů: S Ryanem Reynoldsem si v roce 2008 zahrála v TEORII CHAOSU, byla také jednou z hlavních hvězd krátce vysílaného seriálového opusu LÁSKA BOLÍ a ještě než se začala objevovat v CHIRURZÍCH, měli jste ji možnost zahlédnout v dramatickém seriálu s Kevinem Spaceym HOUSE OF CARDS.

Constance žila mnoho let s přítelem Russem Lamoureuxem. V roce 2008 se jim narodila dcera Colette Zoe a o dva roky později se Constance s Russem vzali. Od té doby jsou spolu.

Jumpstar

Herecká filmografie

Filmy

2020 St. Sebastian
2019 Wonder Woman: Bloodlines
2016 Run the Tide
2015 Results
Vincentův svět
2012 Jak vyloupit spermabanku
2011 Demoted
Home Game (TV film)
2010 In Security (TV film)
2008 AmericanEast
Man of Your Dreams (TV film)
Teorie chaosu
2007 Hammer, The
2006 52 Fights (TV film)
Damaged Goods
2005 Just Pray
2004 Cooking Lessons (TV film)
2003 Záhadná žena (TV film)
2002 Homeward Bound (TV film)
Jeden pokoj
2001 Sbohem, má lásko
2000 Spin Cycle
1999 Warm Blooded Killers
1998 Superlék
1997 Quicksilverova dálnice (TV film)
1993 The Day My Parents Ran Away (TV film)

TV seriály

2020 Shameless (TV seriál)
Location, Location, Location (S10E11)
Now Leaving Illinois (S10E10)
O Captain, My Captain (S10E09)
2019 A Million Little Things (TV seriál)
Twelve Seconds (S01E13)
Secrets and Lies (S01E11)
Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
Citizen Carl (S10E07)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Pilot (S01E01)
UnREAL (TV seriál)
Sudden Death (S04E08)
Bluff (S04E07)
Tilt (S04E06)
další epizody (18)
Domek z karet (TV seriál)
73. kapitola (S06E08)
72. kapitola (S06E07)
71. kapitola (S06E06)
další epizody (6)
Máma (TV seriál)
Ambulance Chasers and a Babbling Brook (S06E03)
2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Hey, I'm Solvin' Here! (S03E06)
Transformers (TV seriál)
Freedom Fighters (S04E26)
Enemy of My Enemy (S04E25)
Five Fugitives (S04E24)
další epizody (26)
2016 Bude líp (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Transformers (TV seriál)
Worthy (S03E06)
Mini-Con Madness (S03E05)
Mighty Big Trouble (S03E04)
další epizody (19)
UnREAL (TV seriál)
Friendly Fire (S02E10)
Espionage (S02E09)
Fugitive (S02E08)
další epizody (10)
BoJack Horseman (TV seriál)
To šlo dobře (S03E12)
Jsi to ty (S03E10)
BoJack zabíjí (S03E03)
Domek z karet (TV seriál)
46. kapitola (S04E07)
2015 Komplikace (TV seriál)
Relapse (E08)
Pilot (E01)
Transformers (TV seriál)
Battlegrounds: Part 2 (S01E26)
Battlegrounds: Part 1 (S01E25)
Ghosts and Impostors (S01E24)
další epizody (26)
UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Two (S01E08)
další epizody (10)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Madi About You (E12)
First Time's the Charm (E10)
The Date from Hell-nado (E03)
Domek z karet (TV seriál)
19. kapitola (S02E06)
16. kapitola (S02E03)
14. kapitola (S02E01)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
13. kapitola (S01E13)
12. kapitola (S01E12)
11. kapitola (S01E11)
další epizody (9)
Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Kritické rozhodnutí (S02E06)
další epizody (5)
Chirurgové (TV seriál)
Proto bojujeme (S09E16)
Rána do zad (S09E15)
Nevyhnutelné změny (S09E14)
další epizody (5)
2012 Úplně normální (TV seriál)
The Godparent Trap (E07)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
Boys to Men (E07)
Too Much Information (E06)
další epizody (8)
Vincentův svět (TV seriál)
Na poslední chvíli (S08E07)
Matkošukač (S08E05)
Machr (S08E04)
další epizody (4)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Šňupání a porno (S07E08)
Tequila a koks (S07E07)
Chlupy (S07E06)
2009 Cupid (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Výloha na vraždu (S02E11)
Vincentův svět (TV seriál)
Hra s ohněm (S05E11)
Prvotřídní hajzl (S05E08)
Dívej se nahoru, když chceš dolů (S05E07)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Proces století (S03E24)
Svatý grál (S03E23)
Kouzelný čaj (S03E21)
další epizody (11)
Vincentův svět (TV seriál)
Hoši z Cannes (S04E12)
Potíže se sněhem (S04E10)
Ano nebo ne? (S04E06)
další epizody (4)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Crossing the Line (E13)
Side Man (E12)
Lovers (E11)
další epizody (13)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílenci (S03E10)
Na visuté hrazdě (S03E09)
Lincoln (S03E08)
další epizody (9)
Vincentův svět (TV seriál)
Promiň, Ari (S03E12)
Nejlepší trojka (S03E06)
Náhlý zvrat (S03E05)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Mandy (S02E08)
Sousedé (S02E05)
Odmítnutá nabídka (S02E04)
další epizody (4)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Blown Away (E06)
The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Nález / Zlaté tágo / Agent FBI / Hrobařova Nemesis / Poslední rozloučení (S03E03)
Akta X (TV seriál)
Z pohledu střelce (S07E13)
1999 Providence (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
A Goy and His Dog (S05E17)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Fixer Upper (S01E12)
Felicity (TV seriál)
Hyperion Bay (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Setkání po letech (S08E27)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Wizard (S09E15)
1997 Jenny (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Milosrdenství (S01E22)
Ellen (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2019 Find Your Groove

Režijní filmografie

TV seriály

2018 UnREAL (TV seriál)
No Limit (S04E05)
Recurrent (S03E08)

Host

TV pořady

2017 Megyn Kelly Today (TV pořad)
2016 68. Emmy Awards (TV pořad)
Btwn2Flrs (TV pořad)
Match Game (TV pořad)
The 22nd Annual Critics' Choice Awards (TV pořad)
2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)
5th Critics' Choice Television Awards (TV pořad)
2012 RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
The Jeff Probst Show (TV pořad)
2006 My Celebrity Home (TV pořad)

Fanoušci tvůrce