foto

Kristoffer Polaha

  • nar. 18.2.1977 (42 let)
    Reno, Nevada, USA

Biografie

Kristoffer Caleb Polaha se narodil 18. února 1977 v Nevadě, USA. Kristoffer je americkým filmovým a televizním hercem. Od roku 2007 je ženatý s americkou herečkou Julianne Morris, se kterou má tři syny.

Účinkuje zejména v televizních seriálech. V menších rolích se objevil např. v seriálu DR. HOUSE, SBĚRATELÉ KOSTÍ, DOLLHOUSE či NEŠIKA. Známý je především ze seriálu ZMĚNA JE ŽIVOT, kde si zahrál otce hlavní hrdinky, ale také ze seriálu RINGER, kde byl obsazen do jedné z hlavních rolí.

Mrs.Blue

Herecká filmografie

Filmy

2019 Beneath the Leaves
Mystery 101 (TV film)
Run the Race
2018 Bachelor Lions
Pearl in Paradise (TV film)
Small Town Christmas (TV film)
2017 Rocky Mountain Christmas (TV film)
2016 Dater's Handbook (TV film)
Frontman
Hearts of Christmas (TV film)
2014 Atlas Shrugged: Part III
Back in the Day
Jak roste naděje
2013 Ďáblův uzel
2004 Plight of Clownana, The
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
2002 Aller simple pour Manhattan

TV seriály

2018 Condor (TV seriál)
Mistrust Blossoms (S01E10)
No Such Thing (S01E06)
A Good Patriot (S01E03)
další epizody (5)
Hráči (TV seriál)
The Devil You Know (S04E08)
2017 Get Shorty (TV seriál)
Epinephrine (S01E06)
From Stamos With Love (S01E04)
The Yips (S01E03)
další epizody (4)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Jako ryba a stejk (S01E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Znovu po smrti (S08E19)
Svědek obžaloby (S08E10)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
Corkscrewed (E12)
I Like to Watch (E11)
další epizody (13)
Stalker (TV seriál)
Love Kills (E20)
Love Hurts (E19)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Podfukář (S06E08)
Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dámská jízda (S14E10)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Nejsem Siobhan, jsem Bridget (E22)
Tomu se říká improvizace (E21)
Znám ho, protože jsem ho zabila (E20)
další epizody (12)
Nešika (TV seriál)
Time After Time (S02E08)
Another One Bites the Dust (S02E07)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
Nevydáš ani hlásku (E09)
Tak si pořídíme psa (E08)
další epizody (10)
Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Teacher Schooled (S02E12)
2010 Rande není romantika (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Stand Taken (S02E11)
Thanks Ungiven (S02E10)
Homecoming Crashed (S02E09)
další epizody (24)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Instinkt (S02E02)
Ted a spol. (TV seriál)
Rasistické senzory (S01E04)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cikánka a tulák (S03E11)
Dvacátého třetího sedmý (S03E07)
2008 Miss Guided (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Let č. 1 (S02E02)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Figarova svatba (S01E03)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
Dr. House (TV seriál)
Kolotoč (S02E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Prokletá rakev (S05E06)
2005 Hot Properties (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 North Shore (TV seriál)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Morning After (S01E07)
Putting Out Fires (S01E02)
Pilot (S01E01)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Roswell (TV seriál)

Dokumentární

2016 Jsem JFK Junior
2011 Good Morning Portland: The Making of Life Unexpected
Lux, Cate, Baze, Ryan, & Math: The Casting of Life Unexpected

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace