Reklama

Reklama

The Offering

  • Velká Británie The Offering
Trailer 1

Rodina, která se potýká se ztrátou, je vydána na milost prastarému démonovi, který se je snaží zničit zevnitř. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor co nestojí za výraznou pozornost pokud ho neuvidíte o nic nepřijdete. Mladý žid s těhotnou nežidovkou  jde za tátou židem co je patolog zeptat se ho jestli by nepřepsal svůj barák na něho jelikož je zadlužený a potřebuje něčím ručit. Mezitím mu tam na pitevní stůl přivezou mrtvolu žida co chtěl oživit svou mrtvou dceru a vyvolat hodného démona místo toho vyvolal zlého démona co ho zabil. Ten démon co vypadá jak koza má zájem o děcko té těhule a její manžel se ji snaží zachránit. Nemá to čím zaujmout je to nudné a táhne se to v podstatě Vám stačí kouknout na začátek a zhruba 30 minut od konce a o nic nepřijdete jediná postava co tam něco hraje je ta těhule zbytek nestojí za pozornost ještě  zaujme vzhled démona , ale to by tam musel být v té podobě aspoň 10 minut což bohužel není. Plusové body za to, že to špatně dopadlo  40 procent ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ne že bych byl zrovna talmudista, ale o judaismu a věcech s ním souvisejících jsem toho přečetl hodně, a tím pádem hodně důvodně pochybuju, že by se nějaký chasidský kabalista pouštěl do nějaké pofidérní okultní evokace z tak mrzkého důvodu, jakým je přivolání zpátky na svět jeho mrtvé staré. Zkrátka béčkový scénář na zhruba stejné úrovni nesmyslnosti, na jaké se točí třeba filmy z amenitských komunit, nebo o podobných pro stádo fascinujících exotech. A ten digitální kozel je k naprosto smíchu. Ale na druhou stranu je prostředí zbožných židů v žánru duchařského softhorroru vcelku příjemná změna a za ten závěr patří taky nějaký ten bod navíc, takže nakonec takový lepší průměr. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Hned zkraje musím pochválit zajímavý námět. Ten táhne celý horor. Horší je, že i když dílo vypadá moc hezky, tak atmosféra tedy nepředstavuje žádnou přednost. To je ostatně hlavní důvod proč dílo ani není moc strašidelné. Závěr sice byl téměř dokonalý a proto jsem naposledy zauvažoval o čtyřech hvězdách. Dílu však mnohem víc pasuje jen o něco lepší průměr. 57% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak je veľa židovských démonických legiend a hádam i viac filmov o nich. V dvoch prípadoch sa ukázal Dybbuk a bolo to v Kliatbe z temnôt či Demon. Prvý menovaný bol super a ten druhy nič moc. Je ich oveľa viac, ale to nie je podstatné. Ale tuto to nebolo o Dybbukovi, ale o Abyzou, ktorý z nejakého dôvodu ide po nenarodených deťoch. Film ma pekný vizual a celkom solídnu technickú stránku. Super narába aj z atmosférou prostredia márnice či ponuro mrazivého domu. To je všetko pekné, ale pre mna neponúka nič nové, lebo lakačky boli predvídateľne, démon tuctový a príbeh, ako keby bol skombinovaný z viacerých príbehov (filmov). Jedine čo mi z toho vychádza originálne je meno démona, ten ešte asi vo filme nefiguroval, ale nič ine osobité tu už vážne nebolo. Film celkom v pohode ubiehal, ale nadšený som z neho nebol. Slabé 3*. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Po The Vigil ďalší židovský horor a žiaľ musím opäť skonštatovať, že židovská mytológia asi obsahuje fakt geniálne možnosti hororových bytostí/zápletiek, ale ani tu sa ich žiaľ nepodarilo dostatočne presvedčivo/pôsobivo prevteliť do reality. Niekedy je to otravné, inokedy je to dobré, ale výborné to nie je nikdy. „Kozel“ super, ale má minimálny priestor. Postavy ma nezaujali, tým pádom ani herecké výkony. Atmosféra OK. Strašiace scény strašne neoriginálne. Asi by si to zaslúžilo skôr len 2*, ale v živote som videl stovky oveľa slabších hororov. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama