Reklama

Reklama

Vánoční hrad

  • USA A Castle for Christmas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že v tom hraje pozapomenutá hvězda 80ek (Shieldsová) a k tomu další, prakticky zapadlá (Elwes), přál jsem jim to. Rozjezd byl dobrý, ale nadšení postupně opadávalo, až se proměnilo ve zklamání. Ta chemie nebyla silná a oba měli dobré chvilky (Shieldsová víc), ale celkově se jim postavy nepovedly. Pro mě navíc vedlejší postava nemluvného gaye sice roztomilá svou jehněčí duší v medvědím těle, ale byla to typická vata na zacílení co největšího okruhu diváků. Ještě že byla postava černé recepční pro příběh důležitější. // 42% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na tvrdení, že sa Netflix pomaly mení na Hallmark niečo bude. Ale mne to nevadí. Dobrovoľne nasilu som videl stovky Hallmarkovských dojákov. A tento sa mi páčil. Po dlhšej dobe som zase raz videl niečo so Správnou Susan Brooke Shieldsovou a naviac v podaní jej najlepšej CZ dabérky. Stále jej to sekne. Celá tá romantická línia funguje dostatočne dobre a aj prostredie a lokácie, na ktoré si bežne nepotrpím, boli tentoraz fakt nádherné. Proste tak klasicky sladko vyčančané, ale ten vyzdobený svietiaci hrad ohromil aj mňa. Takže celkovo príjemná vianočná jednohubka. 6/10. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Duch Vánoc začal strašit na hradě někde ve Skotsku. Brooke Shields byla vždy spíše modelka před kamerou než herečka, takže s přibývajícími roky přestává dávat smysl její obsazování. Strašidlo Elwes je pak v kombinaci s dementně napsanou rolí úplně na zabití. Snímek je zřejmě vyrobený na zakázku čtenářkám knih, jenž píše hlavní postava. Složení: kýčovité trademarky Skotska 80%, Vánoce 20% ()

FemmeFragile 

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, co mě vedlo k nápadu si tenhle film pustit, když nesnáším komedie a nesnáším vánoční filmy. A zvlášť špatné komedie a špatné vánoční filmy. Tohle byla kombinace prostě úplně všeho dohromady - vlastně je to pro mě až překvapující, že to dosáhlo celých 44 %, protože se mi to na film této úrovně zdá jako extrémně milosrdné hodnocení. Brooke Shields tu působí jako herečka, která by se hodila spíš do novodobé adaptace Šípkové Růženky - mohla by tam z fleku hrát zlou stařenu. I ve svém věku je pořád krásná, takže o těch létech na hrbu to zase tak není, ale občas jí do výrazu problikává něco "pokoutného" a jaksi zlovolného, co mi do toho veskrze pozitivního vánočního příběhu vůbec nesedělo. Jako záporačka by zkrátka byla geniální, tohle jí naopak image trochu pokazilo. Co se týče děje, je to nejen plytké, ale ještě navíc uspěchané a úplně nelogické. Vévoda, hrabě (nebo co to vlastně vůbec je), který se novou majitelku hradu snaží vyštípat, a proto ji pozve domů, aby s ním bydlela. Pak za ní po jediném naschválu, který jí udělá (koupe se ve vaně nezamčený, jaká hrůza!), dolejzá, a když je konečně noha v nohávě, tak zase couvne. A to celé v balíčku 99 uspěchaných minut. No, zkrátka a dobře dvě hvězdičky dávám asi jen za krásné společenské šaty v závěru, a za to, že mám o Vánocích sentimentální náladu, kdy se z obvyklé kinematografické bestie měním ve vlastně docela krotkého diváka. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Za mě zklamání. Byla jsem celkem ráda, že vidím jména Brooke Shields a Cary Elwes, které jsem ve filmu v nějakých výrazných rolích viděla snad... no už je to hodně dávno. Ani mi nevadí, že je to prostě neoriginální romantický kýč (s tím se počítá), ale je to tak hrozně, hrozně natočený. Balancuje to na hraně s německými romantickými filmy z Cornwallu a jim podobným. Když se na scéně poprvé objevil Elwes, nevěděla jsem, jestli náhodou nekoukám na Živí mrtví, dost nezdravá barva a když měl jít do trochu drsňácké polohy, tak mu to moc nešlo. Shields zase předvádí dost křečovité úsměvy a vůbec nevypadá, že si to tam užívá. Vzájemnou přitažlivost jsem jim nevěřila ani za mák. Prostředí bylo krásný (aby ne! Jako Downton!), ale i díky kameře spousta scén působila jako hodně nepovedený kýč. Ale abych jen nehanila... scéna, kdy si Elwes pouští záznam ze show a pak se zamkne, mě dost pobavila. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama