Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Stereotypní příběhy, kdy zajíc je extrémně nesympatický, a tak musíte zákonitě fandit vlkovi, i když to záměrem tvůrců určitě nebylo. Vlk je ovšem takový ultra kretén, že veškeré pokusy zabít hnusného zajíce selhávají. A mě to už po čase přestalo bavit. Vše má svůj konec, ale tady konce nevidět. Nebaví mě sjíždět stále stejný obehraný koncept. Kotěnočkin to je teda jméno pro režiséra. Blbost na pátou. Co taky čekat od ruské produkce. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Nevím o nikom,kdo by tuhle ruskou animovanou klasiku neviděl.Ano,inspirace televizní americkou produkcí je zřejmá,ale je do toho přimícháno trochu ruské duše a ruského vnímání.Výsledkem je vtipná a zábavná podívaná pro všechny,kteří milují grotesky.To jsme byli jako děti všichni a jako dospělí většina(ta,která se umí i v dospělosti bavit a smát).Takže u ,mě jasných 100%.P.S.Snad jediná pozitivní věc od našich soudruhů v době svého vzniku. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Je zde znát podoba s Tomem a Jerrym, tak jsem se kouknul, který z těcho dvou animovaných gigantů je starší a je to právě Tom a Jerry, který vzniknul 1965. Nevím, nevím, ale řekl bych, že se tady možná sověti insipirovali od svých ´´oblíbených´´ kapitalistických ´´bratrů´´. Těžko říct, každopádně není potřeba to nějak moc zkoumat. V mých dětských letech mě to bavilo a vo tom to je. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádku jsem odmala milovala- jedna z mých nejranějších (a dodnes nejkrásnějších) vzpomínek je její sledování u babičky v obýváku ještě na černobílé televizi. Pokaždé to stejné napjaté čekání na titulní větu a tak trochu i pošetilá naděje, že tentokrát jí nebude třeba... Té ušaté bestii prostě nešlo fandit a Vlk... Vlk je TAK ZKAŽENÝ! :D <3 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Skvělý večerníček, asi nejlepší mimo československou výrobu, i dnes patří k tomu nejlepšímu v krátkometrážní animaci, co lze vidět. Nu pogodi!!! PS: především prvních cca 15 dílů je opravdu skvělých, čím později však další díly vznikaly, tím mi přišlo, že příběhy byly hloupější. Kromě 18 původních dílů od Vjačeslava Michajloviče Koťjonočkina, vznikly i dva v r. 2006 od Kotěnočkinova syna Alexeje Vjačeslavoviče Koťonočkina (Na dovolené, Na chatě). Ty už ale mají jinou grafiku a příběhově to také není to pravé ořechové. Díly podle DVD od Urania (2005): DVD 1 - 1. Na pláži, 2. V lunaparku, 3. Všechny způsoby jak chytit Zajíce, 4. Sportovci, 5. Nové nápady Vlka, 6. Příhody na vsi, 7. Na silnici, 8. Nezapomenutelný karneval, 9. Není snad být televizní hvězdou. DVD 2 - 1. Nečekaná změna, 2. V cirkuse, 3. V museu, 4. Olympijské naděje, 5. Elektronický Zajíc, 6. Zaječí chór, 7. Pohádková ztráta paměti, 8. Jubileum Vlka, 9. V supermarketu ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Sovětská cenzura se obávala epizody kvůli možném protestu Egypské vlády. Vlk je v něm totiž zamotaný v koberci na místě mumie faraóna Ramesse. (Pierre)
  • Scénu, v ktorej zajac dáva vlkovi v nemocnici kvety, označili vtedajší sovietski kritici za propagáciu homosexuality. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama