Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl přesně seriál podle mého vkusu a odpovídal mé vrozené inteligenci mých dětských mozkových závitů a jelikož jsme v době socialismu neměli moc šancí se dívat na Toma a Jerryho, tak jsme si oblíbili tuto nesmrtelnou dvojici animovaných zvířecích hrdinů. Vždycky jsem samozřejmě fandil sympatickému vlkovi, kterého pokaždé nedůstojně přechcal ten malej, záškodnickej, vyčůranej a vypelichanej zajíc a do dneška si vzpomínám na nezapomenutelné scénky na poli při kterých hraje perfektní skladba Popcorn od mého nejoblíbenějšího francouzského hudebního skladatele Jeana-Michela Jarreho, který tuto skladbu přebral od americké instrumentální kapely Hot Butter. A také věřím, že mnohými vypečenými kousky, které oba hlavní představitelé předváděly a které někdy zaváněly až  sadismem se nechaly inspirovat mnozí budoucí sérioví vrazi. Jako malej parchant jsem v tom určitě necejtil nějakou tu politickou propagandu a ani nevím jestli v tom nějaká byla, ale na to, že to bylo vysíláno jako večerníček pro malé děti, tak se s tím soudruzi moc nepárali, jelikož to občas i zavánělo hororovým napětím a to, co si dovolili vysílat v bývalém východním bloku pro děti, třeba scénka jak vlk pálí jednu cigaretu za druhou, tak to by v dnešním západním filmovém světě fakt asi neprošlo. A jelikož toho tahleta sovětská zvěř moc nenamluví a akce střídá akci tak se noví tvůrci rozhodli natočit v roce 2005 dva nové díly a dokonce v roce 2021 vypustí do světa další nové díly v nové digitální podobě srozumitelné pro dnešní digitální mládež. Seriál měl obrovský úspěch a vysílal se ve více než stovce zemí světa a zajímavostí je, že jeden z hlavních tvůrců Světozar Rusakov stvořil hlavní postavu vlka podle chlapíka, který ho prý předběhl ve frontě na lístky do kina. Mnozí si taktéž pamatují digihru ve které vlk chytá vajíčka do koše, jejichž rychlost se neustále zrychluje. Zkrátka šťastné vzpomínky z mého dětství mně předurčují k vysokému hodnocení tohoto zábavného počinu a proto dávám bezkonkurenčních 100%. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Nápadité, vtipné, jen mi často bylo a je líto vlka, že on je tou hlavní postavou a on musí za to i trpět, zatímco zajíc mu vždy nějak vyklouzne z pazourů a je mnohem pasivnější. Pokud by vlkovi ale zajíc nevyklouzl z jeho lstí, tak by pak už neměl vlk kořist, ztratil by tu hlavní motivaci polapit zajíce. Jeden bez druhého by žít nemohli, to je jasnačka. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Skvělý večerníček, asi nejlepší mimo československou výrobu, i dnes patří k tomu nejlepšímu v krátkometrážní animaci, co lze vidět. Nu pogodi!!! PS: především prvních cca 15 dílů je opravdu skvělých, čím později však další díly vznikaly, tím mi přišlo, že příběhy byly hloupější. Kromě 18 původních dílů od Vjačeslava Michajloviče Koťjonočkina, vznikly i dva v r. 2006 od Kotěnočkinova syna Alexeje Vjačeslavoviče Koťonočkina (Na dovolené, Na chatě). Ty už ale mají jinou grafiku a příběhově to také není to pravé ořechové. Díly podle DVD od Urania (2005): DVD 1 - 1. Na pláži, 2. V lunaparku, 3. Všechny způsoby jak chytit Zajíce, 4. Sportovci, 5. Nové nápady Vlka, 6. Příhody na vsi, 7. Na silnici, 8. Nezapomenutelný karneval, 9. Není snad být televizní hvězdou. DVD 2 - 1. Nečekaná změna, 2. V cirkuse, 3. V museu, 4. Olympijské naděje, 5. Elektronický Zajíc, 6. Zaječí chór, 7. Pohádková ztráta paměti, 8. Jubileum Vlka, 9. V supermarketu ()

Derek 

všechny recenze uživatele

keď som bol malý tak som sa pri tom bavil a i dosť nasmial. nedávno som tento ruský kreslený seriál v tv videl opäť a úprimne musím povedať, že som bol sklamaný. väčšinou sa tu nič extra vtipné nedeje len vlk stále naháňa zajaca (v rôznych prostrediach) a to je asi tak všetko. radšej si pozrite tom a jerryho, alebo geniálneho vtáka uličníka s willy e. coyotom. niečo však nu pogodi! svetu dal a to skvelú hudbu v diely keď sa naháňajú na stavbe (určite tú melódiu poznáte). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch mých TOP 10 Večerníčkových seriálů. Kotěnočkin+Rusakov= 100% kult, nejen pro děti ale téměř pro všechny generace! Jedinečné, neopakovatelné, záživné, legrační, nezapomenutelné, s přehledem strčící všechny ty dnešní hemerické hovadiny pro slabomyslné do kapsy ! Navíc podtrženo opravdu skvělou-legendární hudbou..Známé pápápá, papapapá páá nemělo na konci, nebo na začátku chybu.. Pochopitelně jsem vždy fandil zákeřnějšímu vykořisťovateli vlkovi, bohužel neúspěšně.. Jak já jsem vždy toho vychytralého králíka s veselým kukučem proklínal..bože..to snad nebylo ani možné? Nejlepší díly: Tak zajisté ten v tělocvičně poté ten na hřišti s hrochem ten také nebyl vůbec špatný alespoň co se týkalo toho neustálého boření figurek, a také ten na splašeném válci ty byli opravdu "The Best Of" ostatně vlastně jako celý tento moderní post-sovětský seriál stále bavící celé ty dlouhé generace mládežníků a mládežnic.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Režisér Vjačeslav Kotěnočkin napísal o svojom živote i autobiografickú knihu "No počkaj, Kotěnočkin" - píše o svojej nechuti vyrábať ďalšie príbehy série a že jeho inšpiráciou k nakresleniu seriálu bola "disneyovka" Bambi (1942). (Raccoon.city)
  • Autor vlka říká, že výtvarník Svetozar Rusakov se při vytváření kreslených hrdinů inspiroval gaunerem, který ho v roce 1941 předběhl ve frontě na lístky do kina v Novosibirsku. (kapsomut)
  • Posledné dve časti natočil v roku 2005 syn pôvodného režiséra Alexej Koťonočkin a plánoval aj celovečerný film, na ktorý ale nezohnal potrebné financie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama