Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Sovětská odpověď na americké animované seriály, zvláště asi pak přímý konkurent Toma a Jerryho, se neobyčejně vydařil a vyvrací předsudek, že vše sovětské musí být automaticky špatné... Dílo patřící do zlatého fondu světového animovaného filmu. A obrovská poklona panu Kotěnočkinovi! Děkuji, zkrášlil jste mi svou imaginací dětství... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je zde znát podoba s Tomem a Jerrym, tak jsem se kouknul, který z těcho dvou animovaných gigantů je starší a je to právě Tom a Jerry, který vzniknul 1965. Nevím, nevím, ale řekl bych, že se tady možná sověti insipirovali od svých ´´oblíbených´´ kapitalistických ´´bratrů´´. Těžko říct, každopádně není potřeba to nějak moc zkoumat. V mých dětských letech mě to bavilo a vo tom to je. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Výborný ruský, starý, kreslený seriál, ktorý pobaví, ale hlavne tích menších. Je tu kopec výborných nápadov a skvelých gagov. Trošku mi len vadí, že skoro každý diel končí nejako skoro aj keď ešte čakám nejakú srandu, ako keby súdruhom v koncoch dochádzal dych. Toma a Jerryho mám trošku radšej. 80%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Rozprávka, ktorú si pamätá veľa ľudí z môjho detstva aj z detstva starších generácií, lebo to bola jednoducho kultová rozprávka, ktorá bola nesmierne vtipná. Stále vyhrávajúci prešibaný zajac a jeho prenasledovateľ vlk, ktorý takmer vždy prehrá. Toto je proste nezabudnuteľný seriál pre deti so super hudbou a vydarenou animáciou. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika a nářez. Na vlka nikdo nemá, jen dodneška lituju, že toho malýho hajzlíka nezabil.. Nelze si nevšimnout spratkovských komentů: na Toma a Jerryho to nemá, atd. Hajzlíci pitomí, držte tlamky, když tomu nerozumíte! Komu se nelíbí Jen počkej je vůl a vymatlaná guma!!! A je to! Kukkik je vítěz, není to jen vl, ale j vygumovaná mrdka, protože dát 4hvězdy Hostelu a odpad Jen počkej, to už vyžaduje opravdu značné poškození mozku! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • V epizodě zazní melodie známé písničky „Lambada“ od Kaoma. (SONY_)
  • Podľa seriálu vznikla aj prvá ruská herná mini konzola s rovnomenným názvom. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama