Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele sator k tomuto seriálu (21)

Jen počkej...! (1969) 

Existují ještě jeden, který je uveden mimo řadu seriálu, jako speciální edice. Je to dvouminutový díl s usmiřující vánoční tématikou roku 2017, s názvem "Поймай звезду", tedy Chyť hvězdu." Vlk pozoruje dalekohledem noční oblohu ze střechy domu, když tu spatří zajíčka. Neopatrné našlápnutí a vlk se vznáší volným pádem do ulic, kde naráží na zajíčka s vánočním stromkem, ten se dává na úprk. Honička končí v lese kde společně ozdobí vánoční stromek a raduj í se z Vánoc. ()

Pervyj vypusk (1969) (E01) 

"Na pláži" Na scéně se objevují vlk, oblečení jako chuligán, s cigaretou na rtu a bříškem z příliš velkého množství piva. Na balkoně si v klidu zalévá květiny malý zajíček. Vlku se při jeho spatření značnou zbíhat sliny, a tak neváhá, a po prádelní šnůře začne šplhat za představou voňavého oběda. ()

Vtoroj vypusk (1970) (E02) 

V Lunaparku se tentokrát utkají pronásledovatel vlk a jeho oběť bezelstný zajíček. Vlk při svém pronásledování nevynechá jedinou atrakci, kde by se ho mohl zmocnit, ale zajíček stále uniká a často ani divák netuší jak to pořád dělá. ()

Tretij vypusk (1971) (E03) 

Vzájemné pronásledování a unikání se tentokrát odehrává na silnici. Kolem vlka projede na kole zajíček, vlk nezaváhá, nastartuje svou motorku a přidá plný plyn, ale ta odjede bez něj, a tak místo nahánění zajíčka začne nahánět svou motorku. ()

Četvertyj vypusk (1971) (E04) 

Tentokrát si to rozdají obě postavičky ve férovém prostředí sportovního stadionu. Zdravý veselý zajíček-vegetarián, proti  morousovi vlkovi-kuřákovi a pivaři. Jak takové měření sil asi může dopadnout ? ()

Pjatyj vypusk (1972) (E05) 

Tentokrát se hra na honěnou mezi oběma zvířata odehrává ve městě. Vlk si na zajíce počká když sbíhá se schodů a šup, má jej v pytli. Jenže když kolem projíždí policejní hlídka pytel raději ohodí do telefonní budky, mezitím se ale zajíc dostává z pytle a tenisovou raketou zapříčí dveře. Vlka napadne že jej vykouří, zapálí všechny cigarety co má a vdechuje kouř do budky, ale přiotráví se. ()

Šestoj vypusk (1973) (E06) 

Vlk se vyvaluje při pikniku na trávě, poblíž letiště, když spatří zajíčka nastupovat do letadla, okamžitě se hrne za ním. Jenomže až při výskoku z letadla mu dojde, že na rozdíl od něj, ostatní měli padáky. Nakonec oba dopadnou bezpečně do klasické ruské vesnice, kde se potkávají s činnostmi které z města neznají. ()

Seďmoj vypusk (1973) (E07) 

Na výletní lodi se vydává zajíček na plavbu mořem, což pochopitelně nemohlo ujít mlsnému vlkovi. Dostat se na loď však pro něj není snadné, že by si koupil lístek jej samozřejmě ani nenapadne. Na dětský lístek zajíčka mu to neprochází a je vyhozen, a když při druhém pokusu už už dosahuje po laně boku lodi, uletí zajíčkovi noviny, které se čirou náhodou připlácnou vlkovi přímo na tlamu. ()

Vosmoj vypusk (1974) (E08) 

Na Nový rok se zajíček projíždí na rybníku, když jej vypátrá vlk který se věnuje lyžařským radovánkám. Začnou bruslit spolu ve sportovní dvojici, ale zkušený divák ví, že jeho přátelství je jen předstírané. Na vánoční besídce a reji masek, kam se obě zvířata přesunou, se vlk snaží dosáhnout svého, ale malý zajíček je vždy o krok napřed a tak do Nového roku oba vstupují živí a zdraví. ()

Děvjatyj vypusk (1976) (E09) 

V domě kultury pořádají soutěž Hledáme talenty, a protože zajíček se pokouší v soutěži uspět, udělá vlk vše možné i nemožné, aby se za ním dostal. Jejich soupeření probíhá převážně na podiu před diváky, kdy předstírají umělecké vystoupení, ale víme že vlk má cosi za lubem. ()

Děsjatyj vypusk (1976) (E10) 

Obě kočkující se zvířátka tentokrát zastihneme na stavbě, kde se bourá stará výstavba a zároveň staví nová. Vždy když to už vypadá že vlk tentokrát již zajíčka dostal, objevuje se stavbyvedoucí hroch a naloží mu práci. Vlk má pracovní úraz a končí v nemocnici kde jej navštěvuje zajíček, ale k usmíření nedochází. Vlk má pracovní úraz a končí v nemocnici, kde se mu v kómatu zdá stejná scéna kterou zažil v prvním díle, ale v obrácených rolích. Na balkóně si v klidu zalévá květiny nic netušící vlk. Zajíčkovi se při jeho spatření značnou sbíhat sliny, a tak neváhá a po prádelní šnůře začne šplhat za představou voňavého oběda za ním. ()

Odinnadcatyj vypusk (1977) (E11) 

Vlk se jde pobavit do cirkusu, dokonce má vlastní vstupenku a to že je s číslem 13 napovídá, že se nebude jednat o šťastné vystoupení. Když spatří zajíce, náhodu sedět vedle něj, rozehrají cirkusové akrobatické vystoupení v kterém je zajíc vždy o krok před vlkem. Když nakonec vlka zamkne do lví klece, začne jít do tuhého. ()

Dvenadcatyj vypusk (1978) (E12) 

Zajíček si jde zkrátit volný čas do muzea, vlk převlečen za exponát-středověkého rytíře mu jde ale lstivě v patách. Hra na honěnou a schovávanou mezi historickými sbírkami právě začíná. ()

Trinadcatyj vypusk (1980) (E13) 

Na letišti v Moskvě, přistávají sportovci sportovci z celého světa u příležitosti Olympijských her. Mezi sportovci se objevuje i zajíc a vlk nemine možnost, vydávat se za řidiče letištního vozíku, ab se k němu dostal, ale nedostane. Další měření sil nastává v boxu, ale ukazuje se že není zajíc jako zajíc a jeho knokaut vlka bolí. V cyklistice je měření sil vyrovnané a tak oba obdrží první cenu-marcipánový dort. ()

Četyrnadcatyj vypusk (1984) (E14) 

Vlk se vydá v přátelské náladě za zajícem domů, ale oslava se šampaňským nedopadne dobře. Další kolo hrátek se odehrává v domě elektrotechniky, kde se musí vlk popasovat s elektronickým modelem zajíce. ()

Pjatnadcatyj vypusk (1985) (E15) 

Psychedelické :-) Vlkovi se dostane do ruky lahev s kouzelným Džinem a dostane se skrze ní do prostředí pohádek, kde se utkává s drakem, čarodějníci na koštěti, ale ze zřetele samozřejmě nepouští svého soka zajíce. ()

Šestnadcatyj vypusk (1986) (E16) 

Psychedilické...Vlkovi se dostane do ruky láhev s kouzelným Džinem a dostane se skrze ní do prostředí pohádek, kde se utkává s drakem, čarodějníci na koštěti, ale ze zřetele samozřejmě nepouští svého soka zajíce. ()

Vosemnadcatyj vypusk (1993) (E18) 

Vlk změnil image a začal nosit copánek. Vlk, který kráčí po ulici, nemůže otevřít láhev piva tak to zkusí o dveře auta do kterého se neplánovaně dostane a začne bláznivá jízda. Další nesourodé scénky se odehrávají v marketu, kdy si vlk kupuje nádobí a kuchyňské ingredience, protože se chystá poobědvat zajíce, kterého právě ulovil. ()

Děvjatnadcatyj vypusk (2005) (E19) 

Na letišti jednoho z letovisek přistálo letadlo a vlk pašuje zajíce v balíku ale na letištním rentgenu vidí jen jeho kostru a omdlí. Další naháněná pokračuje u moře v letovisku, kde jej postupně málem utopí hroch, později si na něj lehne, takže vlk už toho má fakt dost, zatímco zajíc si dovolenou docela užívá. ()

Reklama

Reklama