Reklama

Reklama

Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem

(seriál)
  • USA Limitless With Chris Hemsworth (více)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Chris Hemsworth se vydává na velkolepou misi, aby odhalil tajemství lepšího a delšího života. Za pomoci prvotřídních odborníků, rodiny a přátel podstoupí sérii strhujících výzev, aby překonal své vlastní limity a zastavil nemoci stáří dříve, než se ho zmocní. V tomto napínavém seriálu od výkonného producenta Darrena Aronofského Chris zjišťuje, jak „bojovat s časem“ a objevit plný potenciál lidského těla. (National Geographic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Aronofsky se nezapře. Úvodní machrování se v závěru překlopí do ponuré deprese a nutnosti smířit se se smrtí. Protože nic jiného nám nezbývá. Hemsworth a jeho famílie je pro tenhle dokumentární exces jako dělaná. Stabilní spokojený člověk, který má zdánlivě vše, ale jako skoro všichni se bojí stáří a smrti. No a jak je to dnes moderní chce si naordinovat něco na prevenci. První díly jsou spíš o zábavě, surfování v ledové vodě a zkoušení limitů, závěr se stárnutím a smrtí ale zabrnká na tu správnou strunu. Vážně povedená dokumentární série. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Na tento dokumentárny seriál som bol veľmi zvedavý, toto je presne moja tématika a teda musím povedať, že prekonal všetky moje očakávania. Chris Hemsworth je veľký sympaťák a fyzicky veľmi schopný, takže tu bol skvelou voľbou a zatiaľ čo som sa pôvodne tešil na všetky tie zaujímavé výzvy, ktorým musí v jednotlivých dieloch čeliť, dočkal som sa prakticky ideálneho návodu, ako správne žiť. Síce nemôžem povedať, že by som sa tu dozvedel veľa nového, sám som zástanca zdravého životného štýlu a tak sa vlastne všetkému z tohto venujem, len samozrejme nie až na takto vysokej úrovni, ale je skvelé vidieť všetko spolu. Prvé štyri diely sú vlastne o tých klasických témach, ako trénovať telo a myseľ pri odvážnych kúskoch, otužovaní, tréningu akéhokoľvek typu a pôste a posledné dva na to idú zase trochu inak a viac sa sústredia či už na ten mozog alebo na zmierenie sa s nevyhnutným. To všetko doprevádzané špičkovými odborníkmi, z ktorých každý vie správne motivovať a podporené zaujímavými príbehmi, či už jednotlivcov alebo komunít. A aby toho nebolo málo, na to celé ešte dohliadal Darren Aronofsky, takže to má aj špičkový vizuál a atmosféru. Limitless je jedna z najlepších vecí, s ktorými som sa v televízii za dlhú dobu stretol, ukázal mi, že svoj život žijem skutočne správne a namotivoval k tomu, aby som sa vo všetkom ešte posunul. Ďakujem. 95% ()

Reklama

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Když dáváte tipy o zdravém životním stylu chlapovi, který na tom bude i v padesáti fyzicky lépe než průměrný dvacátník, působí to lehce směšně. Na druhou stranu je jasné, že extrémní fyzické výzvy by někdo méně fit nezvládl. Tyhle hardcore zkušenosti jako plavání v ledové vodě nebo šplh po extrémně dlouhém laně mě na tom bavily nejvíce. Závěrečný díl to bohužel sráží brutálně dolů. To, že si Chris zkusí, jak se pohybují osmdesátníci, je ok. I to poplakávání nad tím, jak všichni budeme jednou staří, by se ještě dalo přežít, ale ta manipulace, když tam dali tu holku s rakovinou, už na mě byla moc. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkně zpracovaný dokument, který dává Chrisovi občas brutálně zabrat, aby déle žil. Arronovskyho práce je zde znát. V každém díle vidíme několik světových odborníku na danou činnost, aby právě Chrise připravili ji zdolat. Velmi pěkně natočený s doprovodným komentářem Chrise, který tam přidává svůj dobrý humor a lidskost. Původně jsem chtěl dát 4 hvězdy, ale za poslední emociálně vyčerpávající a krásný díl dávám plnou palbu. Většinu času se bavíte, když vidíte někoho jiného jak ho 'mučí', aby byl zdravější a žil déle, ale po každém díle si vlastně furt říkáte: ,,A co dělám já?". ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Myšlenkami i posláním extrémně hodnotné, ale formou spíš na úrovni strojené reality show než opravdového dokumentu. Chápu nicméně, že šlo o zaháčkování co nejširšího publika lifestylovými vylomeninami prvních čtyř dílů, aby pak co nejvíc vyzněly existenciální bomby v posledních dvou epizodách. I tak bych ale od Aronofskyho, Handela, a National Geographic čekal něco exaktnějšího a věděčtějšího. 65% ()

Galerie (154)

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Reklama

Reklama