Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (147)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Uzas sledovat, s akou dokonalostou vie Mark Rylance zahrat na prvy pohlad stoicky nevyraznych podivinov a pritom z neho "citit" Royal Academy of Dramatic Art v Londyne uplne autenticky. Pan herec. Film sa mi pacil, ziadna nuda, hoci je to komornejsie, ako by sa mohlo zdat. Cely cas sme v jednom krajcirstve a susediacej dielni, menia sa len osoby na scene. Stoji to na vybornych dialogoch, ocakavaniach a budovani napatia. Slecna trosku rusila, avsak inak sa jedna o cistokrvnu staru skolu s vybornou kamerou a uz spominanym dokonalym "Anglanom" Markom Rylance-om. Odporucam. 80% ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Gangsterka na pětníku, která nakonec ušije pořádný oblek, tedy přesněji boudu na celý dva klany. Je to konverzačka, která tak nějak plyne, přinese dvě překvapení, který úplně překvapením zase tak být nemohou.Trochu nuda,kde to vybalancuje herectví,ale nic moc závratného se tam v jádru moc nestane. Dva klany pryč mimo záběr,aby to mělo dramatický punc a mohlo se jít dát.To hlavní v jádru asi jo, jinak mě to popravdě ani nebavilo.55% ()

Reklama

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerná konverzačka, ktorá celá stojí na pleciach charizmatického Marka Rylanceho. K tomu zlatá Zoey Deutch a pár ďalších, viac či menej vydarených postáv. Príbeh z veľkej časti predvídateľný, ale napriek tomu nenudil a dobre odsýpal. Na zabitie večera bez problémov. Len netreba čakať nejakú akciu, epické finále ani nič podobné. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadš nemám zrovna v oblibě filmy, který se odehrávají ve směs v jedný nebo druhý místnosti (kromě samozřejmě Pily a 12 rozhněvanejch a 8 hroznejch), sakra tak je jich docela dost :o). No, ale tenhle "krimi" se odehrával fakt jen v šírně sak. A to mě opravdu příliš nenadchlo. Dějově to bylo ještě docela zmáknutý, ale koukatelnost a tempo má tenhle biják hodně pomalou. Ale aspoň sem se naučil šít :o) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Chytře vypointovaná a kostýmy a kulisami naprosto odzbrojující komorní gangsterka, která láká na pár zvučných hollywoodských jmen a tak trochu přináší i v roce 2022 zpátky vibe těch staromilských detektivek, které bohužel téměř vymizely. A je to obrovská škoda, protože já osobně bych si tohle užil i v kině. Namísto prázdných blockbusterů, které tyhle malé, ale osobité projekty z plátna vypuzují. [viděno na SkyShowtime 3.11.2023] ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)
  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)

Reklama

Reklama