foto

Nikki Amuka-Bird

  • nar. 1976
    Nigérie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Children Act
2016 Popírání holocaustu
2015 Jupiter vychází
2006 Loď stínů
2005 Jako v nebi

TV seriály

2016 Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (S01E08)
Karneval duší (S01E07)
Jeho skutky se rozletěly (S01E06)
další epizody (8)
2015 Inside No. 9 (TV seriál)
Cold Comfort (S02E04)
2014 House of Fools (TV seriál)
Scrotal Recall (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Man with the Golden Gun (S03E07)
2013 Luther (TV seriál)
Episode #3.4 (S03E04)
Episode #3.3 (S03E03)
Episode #3.2 (S03E02)
další epizody (4)
2012 Sindibád (TV seriál)
2011 Luther (TV seriál)
Episode #2.4 (S02E04)
Episode #2.3 (S02E03)
Episode #2.2 (S02E02)
další epizody (4)
2008 Přežít! (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Sleeper (S02E02)
2006 Robin Hood (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace