foto

Nikki Amuka-Bird

  • nar. 27.2.1976 (44 let)
    Delta State, Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Old
2019 Prací automat
Vert
2018 To Provide All People (TV film)
2017 Doctor Who: Twice Upon a Time (TV film)
The Children Act
2016 NW (TV film)
Popírání holocaustu
2015 Jupiter vychází
2006 Loď stínů
2005 Jako v nebi

TV seriály

2020 Avenue 5 (TV seriál)
Eight Arms But No Hands (E09)
This Is Physically Hurting Me (E08)
Are You a Spider, Matt? (E07)
další epizody (9)
2019 Gold Digger (TV seriál)
Her Love (E06)
Her Baby (E05)
Her Husband (E04)
další epizody (6)
2018 Hard Sun (TV seriál)
Sun Day (E06)
Not the End of the World (E05)
Can You Hear Him Now? (E04)
další epizody (6)
2016 Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (E08)
Karneval duší (E07)
Jeho skutky se rozletěly (E06)
další epizody (8)
2015 V čísle 9 (TV seriál)
Cold Comfort (S02E04)
2014 House of Fools (TV seriál)
Lovesick (TV seriál)
Anna (S01E02)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Man with the Golden Gun (S03E07)
2013 Luther (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2012 Sindibád (TV seriál)
2011 Luther (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2010 Přežít! (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2008 Přežít! (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
Torchwood (TV seriál)
Sleeper (S02E02)
2007 Pět dní (TV seriál)
Day Seventy Nine (S01E05)
Day Thirty Three (S01E04)
Day Twenty Eight (S01E03)
další epizody (5)
2006 Robin Hood (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S05E04)
2005 Afterlife (TV seriál)
Sleeping with the Dead (S01E05)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky