Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Říkal jsem si,co v tom seriálu chtějí 12 dílů řešit,ale nakonej jsem se u něj vůbec nenudil.V každým díle je nějakej ten zvrat,efekty taky dobrý,sympatický postavy(ústřednímu gangu študáků jsem i dost fandil),líbil se mi i lidskej rozměr při tom všem,jejich různý starosti a lásky a herecký výkony těch teenegerů byli prostě super,ti Korejci asi vážně umí hrát,gore bylo taky ucházející a konec první série mě dost navnadil na tu druhou...Abych ale jen nechválil,jeden nedostatek to přece jen má-nelíbilo se mi ztvárnění samotných zombie,i když jejich masky byli dobře udělané.Ale já zkrátka nemám rád tady ty sprintující a superrychlý living dead,mnohem radši mám ty romerovsko-fulciovský pomalý,jejichž hlavní hrozba tkví v jejich množství a vytrvalosti.Ale i přes to mě seriál velice příjemně překvapil a uvidíme,jak se to vyvyne dál.Slabší čtyři nebo silnější tři,nakonec dám to vyžší

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnocení, recenze)

Existují civilizace, které by se měli držet svého osvědčeného "kopyta", tak například vytvářet falzifikáty značkového zboží, levné elektroniky apod., ale rozhodně by měli rezignovat na jakoukoliv snahu točit zombie filmy podle západního střihu, neuvěřitelná ubožárna, klasicky přepálená ještě ubožejším patosem. Strašně hloupá kravina.

janes.

janes. (hodnocení, recenze)

Psychor

to ze sa sam pasujes za nejakeho experta neznamena ze si expert ;) tvoje hodnotenia su ako moje tipy na zapasy,vsetko opacne :D

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Náhodou Psychorov názor je smerodajný. Čo sprdne je pecka.  

janes.

janes. (hodnocení, recenze)

Psychos dal jednu hviezdu,takze serial sa podaril

inak otazka na teba,co tvoj hororovy debut z roku 2018 ?? :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Michnak

Michnak (hodnocení, recenze)

Nepřináší to sice nic extra nového, ale nějaké kouzlo to má. Mi se teda první díl zamlouvá a to hodně.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jakožto zdejší hororový expert očekávám seriál nevalné kvality a recyklaci stokrát viděného. Časy, kdy byl korejský horor sázkou na jistotu, už jsou dávno pryč.

na příspěvěk reagoval rollman1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Jedno je když sou zombíci agresivní, ale něco jiného když se pohybují nepřirozeně......skoro nelidsky. 

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Tady se posereme blahem ! Šílenéj nátěr ten trailer. Přál bych odpůrcům Netflixu a Jížní Koree zákaz tenhle seriál vidět ! :)

Reklama

Reklama