Reklama

Reklama

Moře klidu


Pravda vychází najevo (E04)

(epizoda)
  • Jižní Korea 드러나는 진실 (více)
Sci-Fi / Drama / Dobrodružný / Mysteriózní / Thriller
Jižní Korea, 2021, 45 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Han Jundže informuje ředitelku a získá přístup do zakázané zóny. Posádka se dozví, jaké vlastnosti má vzorek i jaký je skutečný cíl celé mise. (Netflix)

Recenze (6)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně je venku, o co tady doopravdy jde. Jaký vzorek a proč mají tedy přinést zrovna tohle. Taky se konečně se dozvíme, proč je kapitán tak tvdohlavej ohledně dokončení mise přesně podle plánu, kvůli tomu, co za to dostali všichni slíbeno. No, a zůstává otázkou, zda jsou s tím všichni ok, protože jaksi nikdo neví, jak to kontrolovat. Mám špatný pocit, že spoustě lidem na Zemi by vážně nedělalo problém trochu si zaexperimentovat a obětovat pár jiných lidí pro vyšší dobro... ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při počáteční scéně mne napadlo, že se vymknul lék způsobujicí u člověka, že nepotřebuje vodu k životu. ... ... Ale na konci už je to zas jinak! ... Kdyby se to tak netáhlo!!! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostáváme do konce první poloviny série. Intriky, zrada, nejistota a hlavně objevení toho nejpodstatnějšího. O co tu jde. Atmosféra si drží dramatizaci trochu s odstupem a je to dobře. Mírné napětí nad tím vším vytváří zajímavou atmosféru. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama