Reklama

Reklama

Moře klidu

(seriál)
  • Jižní Korea 고요의 바다 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Vědkyně se vydá pro záhadné vzorky na opuštěnou vesmírnou stanici u Měsíce, na které při nehodě zemřela celá posádka včetně její sestry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

majec4 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa na to, lebo uz mesiace pred premierou som cital o tomto serialy a namet sa mi pozdaval. Zaciatok to malo poslabsi, ale od priletu na stanicu to zacne byt fakt zaujimave. Zapletka na stanici sa mi celkom pacila. Zaver bol fajn ak to ma byt pozvanka na druhu seriu. Ak je to ale koniec serialu, tak to skoncilo fakt slabo. Uvidime, ale pozrel by som si pokracovanie. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Netflix naservíroval zamňa veľmi solídne sci-fi s vcelku zaujimavou zápletkou.Aj ked je Silent sea extrémne predvídateľné aj pre človeka s dedukciou šimpanza,tak si udržuje stabilne vysoké napätie a atmosféru.Škoda že ľahký hororový opar po pár dieloch opadol.A teda opäť hrdinský Yoo Gong to zas nedal,ten má na tie vírusy smolu chalan. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Ke sledování toho seriálu potřebujete nutně 2 věci. Zaprvé vypnout mozek a nedumat vůbec nad logikou či zdravým rozumem a za druhé ovladač stále v ruce, abyste popřeskakovali všechny pasáže, které jsou zhola zbytečné, xnásobně natažené nebo tak hloupé, že se to prostě nedá. Jinak dobrý pokus o sci-fi, jen to mělo být o 6 dílů kratší a skončit to nějak méně debilně. (25%) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Spočiatku mala táto Kórejská Netflixčina cez 80%. Potom to začalo padať ako Sulíkové preferencie, ale hovorím si, máš dovolenku, je ideálny čas nie len v nose sa špárať, ale dať priestor aj niečomu, čo by za normálnych okolností šancu nedostalo. Poslucháč by mal v prvom rade vedieť, že "The Silent Sea" sa extrémne pomaly rozbieha, pričom pasáží, ktoré diváka preberú z polospánku, je žalostne málo. Čo sa atmosféry týka, kto dúfa v stiesnené pocity, ktoré by priestory rakety či samotný vesmír vyvolať mali, tak tiež plače na nesprávnom hrobe. Keď sa nad všetkým, čo som videl zamyslím, toto je dosť priemerno-podpriemerné "skyfi", ktoré v podstate neplní žiadny svoj účel. Neodporúčam, nemám totiž prečo, jedine, že by Vám nevadilo zabiť 6 hodín života .. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez respektování vědy, ale s citem pro příběh se jistě Moře klidu nezavděčí všem. Jakožto fanda jihokorejské tvorby jsem s něčím takovým počítal, protože emoce a příběh jsou pro Korejce vždy na prvním místě. Ale nepopírám, že to trochu mrzí. Seriál je totiž po technické stránce opravdu vymazlený a mnoha blbostem se dalo vyhnout. Do předposlední epizody bych dal 4*, ale závěr se moc nepovedl... . ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Rekvizity pistolí jsou ve skutečnosti pistole Glock 17 upravené oplastováním z 3D tiskáren. (UncleMorty)
  • Hang-Yong Choi celý seriál napsal jako adaptaci svého krátkometrážního filmu The Sea of Tranquility, který uvedl v roce 2014 na filmovém festivalu v Jižní Koreji. (UncleMorty)

Reklama

Reklama