Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Upřímně moc dobře nechápu, proč zrovna kvůli týhle roli dostal Sandler "ocenění" za nejhoršího herce. Žádnej hereckej koncert se nekoná, ale občas se Sandler do nějaký role hodí a na jeho komedii se dá koukat, což platí i v tomhle případě. Škoda průměrnýho scénáře - nezodpovědnej třicátník bez rodičovskejch zkušeností, starající se o pětiletý dítě, byl námět, kterej sliboval rozhodně větší zábavu. O ultra patetickym proslovu u soudu snad radši uplně pomlčim, ale aspoň, že závěr nebyl ve všech ohledech vyloženě hollywoodskej. Plus dávám ještě za herce v menších vedlejšíh rolích (Schneider, Buscemi). Průměrná komedie, která spolehlivě na jeden volnej večer zabaví. ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

Tento film bude pre mňa vždy srdcovka. Ako dieťa, ako dospelý, a aj ako starý, vždy mi tento film pripomenie úsmev, radosť, a zo smútku a depresíí ma pozdvihne. Neviem čím to je, ale tento film je jeden z najlepších od Adama. Videné 10000krát, vždy to má tú istú iskru. Vždy je život krajší, a plny možností po zhliadnutí. Je to moja aura. Mám pocit že Steve Buscemi hrá všade kde Adam :D ()

Reklama

zuzulend 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie se skvělým hereckým obsazením.Mám ráda Adama Sandlera a možná už kvůli němu a roztomilému Sonnymu se mi tento film líbí.Ten kluk předvedl parádní herecký výkon.Je rozkošný a nechápu,jak v takovém věku může tak skvěle hrát.Děj mě zaujal a pobavil,ale mělo to menší nedostatky,takže 4 hvězdy si to rozhodně zaslouží! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A co limča ?? Dáme si limču ?? Máma vždycky říkala, že se po ní kazej zuby, ale tobě stejně vypadaj, takže co.." ;) Jedna z mých nejoblíbenějších, byť přinejmenším co do dramatického oblouku nejslabších a nejpředvídatelnějších, Sandlerovek / Duganovek variuje otřepaný motiv, který pravděpodobně nejlépe p(r)odal Charlie Chaplin ve svém Kidovi, jakkoli bych tedy rozhodně jen velmi odpad srovnával Adama Sandlera s velkým Charliem Chaplinem..;) Velkého tátu rozhodně nelze považovat i dík spoustě vulgarit a dospělácky infantilnímu humoru za rodinný film, ani žádnou větší moralitu raději nečekejte, jde však o cynickou komedii plnou famózních dialogů, přeplněnou odkazy na jiné nepochybně větší bijáky, když třeba scéna v McDonald's rozcuká koutky asociací s Volným pádem, a skvostnými vedlejšími postavami, jimž samozřejmě vládne Adamův věrný cameosouputník Steve Buscemi se svým bezďákem.. I ta druhoplánová kritika typické americké výchovy funguje na výbornou.. Nesmírná hlína.. Skoro tak veliká jako vnímat Adama Sandlera povrchně dík jeho komediím jako necharakterního herce bez talentu.. ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Zpocatku velice solidni (chtel jsem napsat slusna, ale to opravdu neni to spravne slovo) zabava blizici se poetice nezavislych flakacskych komedii, ktera se s postupujicim casem cim dal vice zvrhava v prevahu spravnych hodnot (rodina, americka justice), coz by se dalo odpustit, pokud by to nebylo znazorneno tak strasne naivnim zpusobem. Adam Sandler a Joey Lauren Adams nicmene podavaji povedene vykony, dohromady jim to spolu slusi a castecne davaji zapomenout na velkou nepravdepodobnost vzniku cehokoliv mezi jejich postavami. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Režisér Dennis Dugan se ve filmu objevil jako chlapík, který je nepřipravený na Halloween. (HappySmile)
  • Spoluautor scénáře Tim Herlihy se objevil jako zpívající klokan v Julianově oblíbeném videoklipu "Kangaroo Song". (HappySmile)
  • Jedná se již o čtrnáctou spolupráci mezi Adamem Sandlerem a Allenem Covertem. (KucC)

Reklama

Reklama