foto

Neal Huff

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Waves
2018 All Square
Beirut
Beyond the Night
Radium Girls
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Plážoví povaleči
2016 Lovesong
Rozpolcený
2015 Aspirant
No Letting Go
Ošklivé dítě
Spotlight
2014 Grandhotel Budapešť
Runoff
The Sisterhood of Night
2013 Doomsdays
2012 Až vyjde měsíc
Jack and Diane
Predisposed
2010 Monogamy
Zkratkou v Oregonu
2009 Mateřské galeje
2007 Michael Clayton
2006 Bernard a Doris
Kauza CIA
Stephanie Daley
The Shovel
2005 Dealbreaker
2004 Poster Boy
2002 Hollywood v koncích
2000 Happy Accidents
1999 Velký táta
1997 Dráždivé intriky
What Happened to Bobby Earl? (TV film)
1996 Hitting the Ground

TV seriály

2018 God Friended Me (TV seriál)
Unfriended (S01E05)
Falling Water (TV seriál)
Shadowman (S02E01)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
The Mist (TV seriál)
The Devil You Know (E06)
The Waiting Room (E05)
Aféra (TV seriál)
308 (S03E08)
Girls (TV seriál)
What Will We Do This Time About Adam? (S06E08)
2016 Falling Water (TV seriál)
The Well (S01E08)
Calling The Vasty Deep (S01E02)
Don't Tell Bill (S01E01)
Miliardy (TV seriál)
Naming Rights (S01E02)
Aféra (TV seriál)
304 (S03E04)
Deadbeat (TV seriál)
Digging Up the Past (S03E02)
Černá listina (TV seriál)
Lady Ambrosia (č. 77) (S03E14)
Lovci zločinců (TV seriál)
Potichu (S05E09)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Forever (TV seriál)
Punk Is Dead (E19)
2014 Power (TV seriál)
Loyalty (S01E07)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Fathers and Sons (S03E10)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Nic není jak se zdá (S04E16)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rispéto (S10E01)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Přeměna (S01E13)
2008 John Adams (TV seriál)
Nepošlapej mě (E03)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (9)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
2005 Starved (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Gunshow (S10E01)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Apocrypha (S04E07)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky