foto

David Geddes

  • nar. 1949
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Night and Day (TV film)
Sejmi eso 2
Tucker & Dale vs. Zlo
2007 Prokletí domu slunečnic
2005 A Simple Curve
Kouzlo Grace
2004 Sudbury (TV film)
2002 Halloween: Zmrtvýchvstání
2001 Dvě dámy a boxer (TV film)
Kevin ze severu
Osmondovi (TV film)
2000 Frankie a Hazel (TV film)
Rocky Times (TV film)
Tudy k životu
1999 Anděl strážný (TV film)
Smrtelná hrozba
Smrtící selhání (TV film)
Stínové komando 2 (TV film)
1998 Chips se vrací (TV film)
Muž dvou tváří (TV film)
Nedívej se dolů (TV film)
Spojení se smrtí (TV film)
Zvuk strachu (TV film)
1997 A Call to Remember (TV film)
Bridge of Time (TV film)
Married to a Stranger (TV film)
Únos profesora Griffina (TV film)
1996 Harvey (TV film)
Kidz in the Wood (TV film)
Neviděli jste mého syna? (TV film)
Smrtící síť (TV film)
Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17 (TV film)
Sweet Dreams (TV film)
The Angel of Pennsylvania Avenue
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Ernest boduje
Pád letu 174 (TV film)
Zlatá klec (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Ernest jde do školy
MacGyver: Cesta do zkázy (TV film)
MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy (TV film)
Moment of Truth: A Mother's Deception (TV film)
Nebezpečné manželství (TV film)
Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)
Šance na přežití (TV film)
1993 Ernest kanonýrem
Slepý bod (TV film)
Zlý neznámý (TV film)
1992 Black Ice
Dirty Work (TV film)
Náhodný svědek (TV film)
Volání divočiny (TV film)
1984 My Kind of Town

TV seriály

2020 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Mr. Parker's Cul-De-Sac (S05E07)
A Head of Her Time (S05E05)
2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Eggplant, the Witch & the Wardrobe (S04E12)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legends of To-Meow-Meow (S04E08)
Tender Is the Nate (S04E06)
Witch Hunt (S04E02)
další epizody (5)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Aruba-Con (S03E01)
Aruba (S02E17)
další epizody (7)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Invasion! (S02E07)
Abominations (S02E04)
Shogun (S02E03)
další epizody (12)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Námořní bitva (S02E12)
Střelba do vlastních řad (S02E10)
Další nejistota (S02E09)
další epizody (6)
2014 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
Pod kupolí (TV seriál)
Odchod (S02E13)
Komprese (S02E12)
Černý led (S02E11)
další epizody (11)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
Hranice nemožného (TV seriál)
Chlapec musí žít (S05E11)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Černý Blotter (S05E09)
Pět dvacet deset (S05E07)
Vzdoruj (S05E05)
další epizody (8)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Ztracené dítě (S03E12)
Skvělá partie (S03E10)
Podraz (S03E08)
další epizody (5)
Hranice nemožného (TV seriál)
Ti, které jsme opustili (S04E06)
Subjekt 9 (S04E04)
Jednoho říjnového večera (S04E02)
2010 Změna je život (TV seriál)
Love Unexpected (S01E13)
Father Unfigured (S01E12)
Storm Weathered (S01E11)
další epizody (12)
2009 Svatyně (TV seriál)
Odhalení, 2. část (S01E13)
Odhalení, 1. část (S01E12)
2008 Svatyně (TV seriál)
Instinkt (S01E11)
Válečníci (S01E10)
Requiem (S01E09)
další epizody (8)
Muži na stromech (TV seriál)
Až moc překvapení (S02E18)
Nové psy staré triky nenaučíš (S02E17)
Host do domu... (S02E16)
další epizody (10)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Bližší svetr než kabát (S02E08)
Moře hoře (S02E07)
Povedená veselka (S02E06)
další epizody (12)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Válka s bloky - druhá část (S01E11)
Válka s bloky - první část (S01E10)
Chlaposance (S01E09)
další epizody (10)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Pravidla hry (S01E11)
Romantika (S01E10)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Umění naslouchat (S01E09)
Pokušení sedmnáctého roku (S01E08)
Bezva máma (S01E07)
další epizody (8)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
The Currency We Trade In (S03E03)
Slippin' Into Darkness (S03E02)
1987 Trying Times (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Dokumentární

1979 Horse Drawn Magic

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Great British Fake Off (S05E10)
Miss Me, Kiss Me, Love Me (S05E03)
2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Nip/Stuck (S04E14)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Wet Hot American Bummer (S04E04)
Amazing Grace (S03E14)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Helen Hunt (S03E06)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Compromised (S02E05)
Progeny (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky