Reklama

Reklama

Kouzelný vánoční dort

(TV film)
  • Kanada The Enchanted Christmas Cake
všechny plakáty

Obsahy(1)

Gwen (Erica Durance) se po babiččině smrti snaží vést jejich pekárnu, znovu získat sváteční náladu a rozluštit tajný recept na legendární Kouzelný vánoční dort. Když do města přijede slavný šéfkuchař natáčet vánoční pořad, Gwen po počátečním váhání souhlasí, že bude asistovat producentovi Gavinovi (Robin Dunne), aby podpořila rodinný podnik. Přeskočí mezi nimi jiskra a Gwen zjistí, že Gavin je možná tou tajnou ingrediencí, která jí celou dobu chyběla... (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ugh... tak toto bolo zlé. "The Enchanted Christmas Cake" robí zle snáď úplne všetko. Nulová chémia, strašne formálne diskusie na začiatku, dialógy hodné tak pre deti v materskej škôlke, vyzerá to znudene, herci nevedia pridať nič. Nikto v tomto filme nepôsobí, že majú reálne aj nejaký záujem robiť dobrý film. Najzaujímavejšie je asi to, že tajná prísada do čarovného koláča sa spomína v Romeovi a Júlii. Inak je to fakt prúser. Hrozné výkony, príšerné dialógy, nulová atmosféra, žiadna chémia, film neskutočne plný prázdnych fráz... toto proste nie. Hodnotenie: D- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kdyz v uvodu rika postava, ze prohrala sest tisic dolaru v pace s Celine Dion, rikal jsem si, ze bud jde o crazy komedii,nebo si scenarista pri psani zakouril travu. Obsazeni je dobre, ale Robin Dunne vse nezachrani. Jeho dcera je smesna a nesympaticka. Dort vypada jako odpad. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem tomu nevěnovala plnou pozornost. Pustila jsem si to jako kulisu k domácím pracem a vaření. Nicméně mě to tak hrozný nepřišlo. Ale! I mě jakožto příležitostnou pekařku napadla ta tajná ingredience na první dobrou... a i když je tam víc nelogičností, tak tahle mi přijde úplně ujetá. Myslím tím, že zrovna tohle by pekařku nenapadlo. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

To teda ale bylo skoro o nervy jestli tajnou ingredienci najdou nebo nenajdou :))) Btw, to co našli bylo první co mě napadlo a nepotřebovala jsem k tomu tolik pomocníků jako Gwen. Tento příběh mě moc nebavil, Gavin mi přišel moc strojený, ten jeho kuchař mi úplně lezl na nervy a Gwenina matka jakbysmet. ()

Reklama

Reklama