Reklama

Reklama

Neymar: Dokonalý chaos

(seriál)
  • USA Neymar: The Perfect Chaos (více)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA / Brazílie, 2022, 2 h 45 min (Minutáž: 51–61 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Fanoušci po celém světě ho zbožňují, kritici ho zase nemůžou vystát. Neymar promluví o strastech i slastech svého osobního života i úžasné fotbalové kariéry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neymara vždy budu chtít do týmu na playku ve FiFA, ale nikdy bych ho nechtěl do reálnýho klubu. Proč ? On určitě umí, technicky i zakončovat, ale problém je jeho povaha. Dokument o třech dílech, začátky, Barccelona a PSG a samozřejmě se všema dílama protíná Brazílie. V dokumentu jsou Neyovi spoluhráči - krátce a málo a Neyův táta - často a dlouho a prostor dostávají i fans PSG. Není to naštěstí úplně oslavný dokument, Ney komentuje i ty průserovější části, tedy třeba když nebyl zrovna miláček ochozů v PSG nebo Brazílii. Osobně hodnotím jeho přestup do PSG jako krok zpět a přijde mě, že z něj zmizel hlad, ostatně ten mizí v PSG leckomu, že Leo ? Nejhezčí moment dokumentu je jednoznačně, když si jde Neymar zahrát se svým synem na plac před barák fotbálek, jako kdysi sám začínal. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Dôležité momenty spracované pútavo, prehľadne, dĺžka je oprimálna (ajkeď tu máme tri časti) a dokument sa snaží vyhýbať nudným pasážam. Neymar ako človek s búrlivou povahou nie je vykreslený ako bezchybný, toho som sa bál najviac, no našťastie je nám ukázanych aj veľa kritických vlastnosti. Ak ste futbalový fanúšik, smelo do toho. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Neymara nemusím, naopak jako s hráčem a člověkem (v rámci fanouškovství) s ním dost opovrhuju, Netflix tady ale zase zamířil do černýho. Hodně příjemný překvapení je, že se zde Neymar neukazuje jen jako polobůh, který se řadí nade všechny v historii. Naopak je velmi osobní, se všemi úspěchy i pády. Sice bych si představoval víc prostoru pro ostatní (širší rodina, dlouhodobý spoluhráči atp.), je ale fakt, že to je kvalitní práce a přes počáteční názor, že to je zbytečnost, musím uznat, že vlastně hodně dobrý dokument. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Neymar je skvelý hráč , tá jeho povaha no otras, zrejme ťažko vyrastie a stále sa hľadá. Viac mi pasoval do Barcelony aj keď v PSG je fajn. A ktovie kde ešte zakončí. Dokument ale skvelý čo sa týka futbalu posledná epizoda trochu ubrala keď sa neymarov otec pýta kameramana či mal covid. Zvláštna téma ale musela byť aj tu. Vynahradilo to vyhrané finále obľúbeného Bayernu. A čo sa týka brazílskej repre debakel od Nemecka vôbec neukazali, ale že proti ním vyhrali olympiádu. Netflix prekvapil že pridal aj dabing. Rozprávať neymara po Česky uvidíte asi len tu. 4* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

O mimoriadne nadanom “džonglérovi” z Brazílie, ktorý po hrôzostrašnom rozhodnutí prejsť do PSG (ale áno (!), skrz “lóve”), nikdy neprekročí svoj tieň, aby dosiahol to, prečo z Barcelony odišiel (ale áno (!), kvôli Lajošovi). Každopádne, klobúk dolu, ako sa vie henten chlapec vysporiadať s tlakom. Ja osobne ho mám rád, i keď dokument ako taký, už nemal odvahu ukázať jeho inú, ešte viac odvrátenú stránku, pre ktorú PSG opustil Tuchel. Myslím, že sú teraz z toho podpriemerného Pochetina (oproti Tuchelovi), všetci “nadšení”. I keď uznať musím, že viesť už dnes čisto po ihrisku kráčajúceho Messiho, egoistického Mbappeho, či túto brazílsku modelku v kopačkách, nie je žiadna sranda. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama