Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutežící 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Prostředí 9/10/// PLUS: jednoznačně nejlepší nástup (úvod) soutěžících co jsme kdy v Survivoru viděli a zaručeně už to asi nebude překonáno, snad jen 30tou závěrečnou řadou, v té první části jsem si připadal, že koukám na hvězdy a zároveň na lidi které znám a byl jsem velmi natěšen na průběh této řady, rozhodně potěší jak hráli někteří sooutěžící, zejména Parváti, Russell, Rob, Sandra, která to svojí nenápadnou a nezáškodnickou hrou nakonec vyhrála, výbornou a silnou soupeřkou byla Stephenie...MÍNUS:... která bohužel narazila na to že neměla žádnou alianci, zdála se být velkou hrozbou a tak ji velice brzy vyřadili, stejně tak silného Roba a v kmeni Hrdinů nakonec zůstala banda (jak to jen říct a nikoho neurazit), prostě Rupert zklamal, Colby se fyzicky nechytal, J.T měl být spíš padouch a tak celkově prostě hrdinové nebyly to čím mohli být a tak se vlastně nedivím že padouši vyhráli./// Shrnutí: Mohlo to být nezapomenutelné. Bohužel průběh nebyl úplně podle mích představ. Nebýt hvězdných hráčů patřila by tato řada mezi slušnou TOP 10, ale díky nim se jedná o nejzajímavější řadu, možná i nelepší. Nejoblíbenější však pro mě zůstanou Cookovy ostrovy a za ním Micronésie. Přesto se těším na další řady, na souboj Roba proti Russellovi a prozměnu se obávám Probstovích změn. Uvidíme./// Celkem 94%/// ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to stupidní stejně jako celý nápad na tuto reality šou. Parta dospělých lidí intrikuje jak na prvním stupni základní školy, plní úkoly jak na škole v přírodě a jídlo mají jak ze školní jídelny. Akorát je to někde v exotice. ____ Ale přiznávám, téhle sérii jsem propadla. I když nebyl můj favorit, tak nakonec z finálové trojky vyhrál ten, komu jsem to z nich přála nejvíce. /27. 8. 13./ ()

Reklama

jajush 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Výborná série se spoustou zvratů, kterou jsem zkoukla tak během tří dní, protože jsem musela vědět, co bude dál. Opravdu jsem minimálně ze začátku fandila Hrdinům a hlavně mým oblíbencům Colbymu, Tomovi a Rupertovi, ale časem si mé sympatie získali i "padouši" Coach, Boston Rob a Jerri. Nakonec moji favoriti postupně stejně vypadli, a tak jsem doufala, že to aspoň někdo natře Russellovi a moje zadostiučení přišlo, když nezískal ani jeden hlas na závěrečné kmenové radě (upřímně- co čekal?). Sandře jsem výhru nepřála ani v Perlových ostrovech, ani teď, protože není tak skvělý hráč, jak si myslí a má až moc prořízlou hubu, přes kterou bych jí nejradši jednu vrazila. P.S. JT si opravdu zasloužil výhru za "nejhloupější tah v historii Survivor". ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle série jsem se těšila jako malá holka a opravdu velkolepý úvodní nástup byl naprostá bomba. Emoce se mnou mávali sem a tam a já se nedokázala přestat usmívat. Avšak jakmile se hra rozjela dostavilo zklamání, Ruperta a Jamese bych nominovala za největší idioty této série a z ženských mě jako vždy nejvíce vytáčela Cirie a Amanda, doufám, že už se v Survivor nikdy neobjeví. Velmi mile mě překvapila Jerri, která si zpravila obrázek z předchozích řad a Coach byl kouzelnej. Největším favoritem byl Rob, po jeho vypadnutí jsem to přála vítězce - skvělá přátelská hra + výborné hlášky. Russell měl už okoukanou hru, pro mne jako pro diváka celkem dost nezajímavou. Favorit: Boston Rob ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo mi líto, že v jedný z nejlepších sérií vypadávají ti nejlepší a nejoblíbenější soutěžící tak brzo. Absolutně nic nešlo podle plánu a to z toho dělá jednu z nejnapínavějších her Survivora. Ale navzdory tomu nesympatickýmu vyřazování byla tahle série sakra dobrá, a to především co se týče hry, intrik a účinkujících veteránů. Protože když se sejdou profíci, kteří umějí hrát, tak to vypadá přesně takhle. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Amy O'Hara se měla v této sérii objevit v případě, že by Candice odmítla nabídku na účast. (BLANIK.)
  • Téměř polovina castingu hraje již potřetí, přesněji 9 hráčů. Zbylích 11 hraje po druhé. (Zix.)
  • Produkce zvažovala návrat Ozzyho Lustha, Michaela Skupina, Yula Kwona, Terryho Deitze a Rudyho Boesche, který se neobjevil kvůli pokročilému věku. (BLANIK.)

Reklama

Reklama