Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Pan_Dom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V osmé sérii All Stars půlka "hvězd" neměla co dělat, a Boston Rob si ze všech udělal své ovečky, které jej, a jeho holku přivedly až do finále, v Mikronésii zas demence fanoušků neměla hranic, takže pro mě první pořádná all stars série je tato.De facto v ní najdeme 20 nejlepších hráčů, s toho plyne, že už na začátku museli bohužel vypadávat ( viz. Steph, Tom atd.) Jakožto fanoušek Rusella ho budu obhajovat a tvrdit, že měl vyhrát, hlavně proto, že to měl stonásobně těžší, když nechybělo moc, a byl vyřazen mezi prvními. Jeho hra je bohužel postavena na hesle - "jít přes mrtvoly" - viz. vyřazení Danielle či Jerri. Sandra pouze zneužívá toho, že je v soutěžích naprosto neschopná, a jediné, co může nabídnout, je její loajalita, proto se dvakrát dostala do finále, a naneštěstí dvakrát vyhrála. Nebyla v padouších pro nic za nic - je to hubatá, zákeřná ženská, která se svezla, a využila nenávisti poroty k Rusellovi a tímpádem i k Parvati, která s ním byla od prvního dne ve spojení. Přesto všechno tato řada byla pro mne nejlepší ze všech, vytkl bych jí akorát pár soutěží o imunitu, kde byli zvýhodněni ti, kteří ji již absolvovali v jiných řadách, či dokonce ji vyhráli. ( viz. Parvati) ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Díky tomu, že jsem měl své oblíbence na každé straně, tak jsem nijak zvlášť nefandil víc jednomu kmeni než druhému. Strašně moc jsem se bavil při soutěži s pytli a bahnem, kde nádherně vyřadili všechny zloduchy. Trochu si u mě polepšila známku Parvati. Především jejími tahy a taky překvapivě Jerri. Už nebyla tak otravná jako v Austrálii. Naopak si u mě hodně pohoršila Danielle s tou nápovědou a Candice za přeběhnutí, i když u ní se to dalo čekat, když to udělala i na Cook Islands. J.T.ho krok bych přiřadil k Erikovi z Mikronésie. U toho jsem se taky popadal za hlavu. Vítěz nebyl nejlepší, ale co se dá dělat. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Colby, JT. Vítězství: Nepřeji. Musím říct, že z finální trojice jsem nejvíce fandila vítězce (druhou přeživší jsem nikdy moc nemusela a třetího přeživšího raději ani nebudu zmiňovat), ale po naprosto vážně (na)myšleném projevu, který by se dal shrnout jako "já jsem tu nejlepší a ostatní mi můžou políbit milionovou p*del", bych se nejraději neviděla. Největší after-přehlídka arogance v historii soutěže - beze srandy. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z naprosto nejlepších řad. Už ze začátku jsem rozhodně fandila Villains. Spoiler Dost lituju vítěze, protože jsem to radši přála Parvati. Sandra v podstatě neudělala nic, čím by si zasloužila další milion, teda kromě spálení klobouku Russela. Taky lituju, že Courtney, Stephanie a Cirie byly vyřazeny tak brzo. A ze všeho nejvíc lituju, že se tam znova objevil Boston Rob. Jestli ho uvidim ještě v další řadě, tak už mě z něj snad klepne, ze všech soutěžícíh mě on štve rozhodně nejvíc. ()

jajush 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Výborná série se spoustou zvratů, kterou jsem zkoukla tak během tří dní, protože jsem musela vědět, co bude dál. Opravdu jsem minimálně ze začátku fandila Hrdinům a hlavně mým oblíbencům Colbymu, Tomovi a Rupertovi, ale časem si mé sympatie získali i "padouši" Coach, Boston Rob a Jerri. Nakonec moji favoriti postupně stejně vypadli, a tak jsem doufala, že to aspoň někdo natře Russellovi a moje zadostiučení přišlo, když nezískal ani jeden hlas na závěrečné kmenové radě (upřímně- co čekal?). Sandře jsem výhru nepřála ani v Perlových ostrovech, ani teď, protože není tak skvělý hráč, jak si myslí a má až moc prořízlou hubu, přes kterou bych jí nejradši jednu vrazila. P.S. JT si opravdu zasloužil výhru za "nejhloupější tah v historii Survivor". ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Natalie Bolton a Twila Tanner byly z účasti v sérii na poslední chvíli vyškrtnuty. (BLANIK.)
  • Na straně zloduchů se měl původně objevit i vítěz první řady soutěže Richard Hatch. V době natáčení však byl v domácím vězení a soudce mu nepovolil opustit zemi. (Cetnik_42)

Reklama

Reklama