Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

misterz 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu slasher s nie najhorším gore. Nejde však o nič výnimočné ani originálne. Dejovo je to ako u tohto žánru býva zvykom pomerne jednoduché, chlapíkovi rupne v lebeni a začne vraždiť zamestnancov obchodu (niektoré vraždy sú pekný masaker, obchod ponúka rozmanité možnosti :D). Ku koncu sa to snažilo trocha zamiešať karty a prekvapiť (samozrejme neúspešne), snaha sa však cení. Ako chuťovka na niečo lepšie tento hororík nič nepokazí. 60/100 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Intruder je naprostý unikát, je to méně známý film s naprostou hereckou třídou. Raimi brothers, Bruce campbell, Spiegel, Bender. No prostě parádička. Slasher to je jak má být, příjemná atmosféra super herci, vraždy na úrovni(i když ne takovej druh kterej je nechutnej). Film si drží laťku mezi hororem a groteskou, občasné vtipné vsuvky jsou parádní a pobaví, ale přitom to nejsou vyloženě vtipné momenty, ale jsou spíše čenohumorné. Palec nahoru. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Narušitel je dnes už klasikou, která by měla patřit k základnímu horrorovému vzdělání. Film nevyniká ani příběhem, ani nijak specifickou atmosférou, ale lehkostí s jakou je natočený. Čistá filmařská radost čiší z každé minuty a řadí tak Narušitele přimo po bok série Evil Dead, pocházející od stejného týmu. Originální hrátky s kamerou, nápadité smrti a herci, kteří vám určitě budou povědomí - nic bych za to nedal, že Sam Raimi, ač to vypadá jako by měl celý film na háku, kecal Spiegelovi do režie víc než je zdrávo. Kéž by někdy v Česku vzniklo něco podobného. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už chápu, co na téhle ujeťárně vidí sám velký Tarantino (btw scénu s rozšlápnutým okem použil o několik let později i ve svém Kill Billovi). Sebranka, co na točila kultovní Evil Dead, řádí i tady, Intruder patří určitě mezi to lepší, co silná osmdesátá léta v hororu nabídla. Děj je sice triviální, ale vynalézavost vražd nezná hranic (zkuste trumfnout mlácení uříznutou hlavou :-). Avšak pokud jste se těšili, tak jako já, na Bruce "Ashe" Campbella, tak ten tu má asi minutový štěk na konci filmu. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Klasický slasher se vším všudy. Dlouhý rozjezd, hromadící se mrtvoly, jasný podezřelý který to určitě není a nakonec souboj poslední přeživší o život. Vraha i motiv jsem tipl, což při mých chabých deduktivních schopnostech svědčí spíše o mizerném scénáři než mé genialitě a úplné finále je naprosto stupidní. Ale abych nekritizoval, vraždy jsou opravdu povedené, člověk se až diví co všechno se v takovém marketu nachází. Kameraman tentokrát stydlivě neodvracel hlavu, takže je i na co koukat. A nápad, že někomu hrábne a půjde si zablbnout do nejbližšího Albertu mi při jejich "kvalitě" a "výborných službách" nepřijde tak nereálný .-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Počas predprodukcie sa uvažovalo, že snímku bude režírovať Tobe Hooper. (beso74)
  • Na obale z DVD vydania je uvádzaná Renee Estevez ako Jennifer, tú však v skutočnosti hrá Elizabeth Cox, Renee Estevez hrá jej spolupracovníčku Lindu. (beso74)

Reklama

Reklama