Reklama

Reklama

Pok-sun nesmí přežít

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Jako nájemná vražedkyně je známé eso. Jako svobodná máma dospívající dcery ale často tápe. Kdyby tak výchova potomků byla stejně snadná jako někoho sejmout. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (57)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ze světa Wicka se chystá Balerína. No, přijdou tvůrci poněkud s křížkem po funuse, protože lepší (ne)přiznaný hrdinkou tažený spin-off si "Wickverse" ani nemohl přát. Poněkud přepáleně střihlé v úvodu, ale nebyla by to Jižní Korea, aby to postupně nezačalo houstnout. A než se nadějete je z komedie nekompromisní osudové drama s pečlivě (vy)budovanými motivacemi; a díky tomu fungujícími emocemi. A byť akce je velice solidní a nápaditá i hravá (minimálně dvě pasáže jsou povinností pro fanoušky choreografie), tak to ve druhé polovině táhne právě dramatická složka. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VRAŽDIT JE O DOST LEHČÍ, NEŽ VYCHOVÁVAT DÍTĚ. A TAKY TO SLUŠNĚ VYNÁŠÍ…“ Ze života nájemný vražedkyně, která má trable nejen v agentuře, ale i doma. Takže vlastně takovej zabijáckej rodinnej film. V akce si vzpomeneme na „Johna Wicka“, to ostatní zase připomíná „Všechno, všude, najednou“, navíc hlavní hrdinka má až takovou „Holmesovskou“ představivost. Vcelku to baví, jen nevím, jak mladší diváci stráví ty dramatický rodinný scény, páč jich je možná víc než těch akčních. Ale to kurva není můj problém… Prostě takovej zajímavej maglajz, ve kterým si spousta z vás najde, co chce. A některým se to možná bude líbit jako celek! /// ------POD ČAROU:-------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.) Film byl promítán ve speciální sekci na 73. filmovém festivalu Berlinale. 2.) Thx za titule „Veronika Kursová“. ///                            PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Docela nenápadný jihokorejský snímek na Netflixu, který rozhodně neurazí. Na druhou stranu jsem z této země zvyklý na kvalitnější žánrové příspěvky. Po stránce audiovizuální nemám žádných výhrad. V tomto směru patří k nejužší špičce. Též se mi líbilo, že se film kromě dramatické části věnuje i akčním sekvencím. Jasně, i v na tomto poli jsem viděl kousky s propracovanější choreografií. Ale ta pasáž v Novosibirsku, ta byla přímo lahůdková! Herecky též v pořádku. Jen mě zklamalo, že semtam ta rodinná linka moc nefungovala (a to obdržela dost prostoru). Nápadů film nabídl dost (například jako ve Wickovi organizace zabijáků), ale vše hrálo spíše druhé housle na úkor vztahu ústřední vražedkyně se svou dcerou. Takže...Solidní jednohubka. Dávám mírně nadprůměrných 6,5/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď sa kórejská produkcia spojí s Netflixom, je nad slnko jasnejšie, že v sérii hádzania nožov musí byť vnútená aj lesbická niť. Aj bez toho je film veľmi priemerný, až slabý. Plusom sú súboje a spôsob, akým sú natočené, čo vedie žáner až do sci-fi v životných dilemách mama zabijaka. Okrem akcie je však príbeh slabý, predvídateľný, až bez vzrušenia, sústredený na formu, nie obsah. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Aj keď film nemusí pre fanúšikov tohto žánru nevyhnutne ponúkať nič nové, je to stále nesmierne zábavným akčným trillerom, ktorý viac než kompenzuje svoje formulové chyby množstvom vynikajúcich scénok, pútavou domácou drámou a nekonvenčným vtipom. Škoda, že je zápletka až moc pritiahnutá za vlasy. 6/10 ()

Galerie (86)

Zajímavosti (1)

  • Film bol oficiálne pozvaný do špeciálnej sekcie Berlinale na 73. Medzinárodnom filmovom festivale v Berlíne, svetovú premiéru mal 18. februára 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama