Reklama

Reklama

Watcher

  • Velká Británie Watcher
Trailer 5

Mladá žena se nastěhuje se svým snoubencem do nového bytu, ale trápí ji pocit, že ji ve vedlejším domě sleduje neviditelný pozorovatel. (tribican)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (101)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový ten úplně průměrný thriller s nikterak převratným nápadem či hereckým obsazením a s celkem čitelným koncem. Potěší krátká stopáž, místy neurážející prvky paranoie a dávka napětí, ale jinak to jede v koleji naprostého průměru a nikam výše se to se svými ambicemi nepokouší vytáhnout. Při sledování neurazí, ale ani nenadchne, nicméně po týdnu budu mít problém si vybavit, že jsem Watchera vlastně viděl. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po takmer dvojtýždňovej šnúre bez 5* hodnotením tento počin o niečo zhovievavejšie ako mám vo zvyku. Výstižny je opis Arsenala83, vzkriesenie Hitchocka a povedzme Okna do dvora sa síce nekonalo ale mňa tá atmosfér z úvodu počas ktorého sa toho naozaj veľa neudeje celkom milo prekvapila. Občas má takéto filmy dokážu osloviť a v tomto prípade som ochotný dať trochu vyššie hodnotenie ako si film možno zaslúži ale mňa celkom oslovil. Vidieť to v kine nadávam, takto celkom spokojnosť. ()

Reklama

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když zjistíte, že vás někdo sleduje? Zase po delší době dílko, které mě v rámci stalker thrillerů hodně bavilo od začátku až do konce. Na úvod je nutné říct, že Maika Monroe roli zahrála opravdu skvěle.  Samotná žena, cizí město, cizí lidé, pocit ohrožení, stupňující se strach. Film na mě přenesl přesně ten znepokojivý pocit, jaký se měl dostavit. Burn Gorman coby stalker měl přesně tu správnou vizáž podivína, slizouna a creepy úchyla. Takhle nějak si pořádného psychopata představuju. Atmosféra se místy dala krájet, jediné mínus byl možná trošku odfláknutý konec, kde bych si představovala to ještě trošku líp rozehrát. Jinak ale skvělé čtyři hvězdy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Plíživý, nikam spěchající thriller. Velice dobře pracuje se zvuky,vytváří strach a napětí pouhým klepáním na dveře, kdy k přesvědčení pomáhá i výborná hlavní hrdinka, která nikdy nesklouzne do stavu otravné blondýny. Výsledný dojem, tak kazí opravdu pomalé, nijak gradující tempo a zbytečně konvenční závěr, který na sílu sklouzne do thrillerového béčka. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Tradičný paranoidný psycho thriller... Nemám nič proti, ale už by aj scenáristi týchto filmov mohli upgradovať na verziu 20.. Veď ten svet sa od čias Hitchcocka predsa len trochu zmenil a tu opäť žiaden internet, mobily, TV,... Ja viem, v Rumunsku sa asi namiesto toho pozerá susedom do okien, ale predsa. Slušná atmosféra, veľmi pekná Maika, depresívne počasie. Proste klasika. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Původní scénář Zacka Forda se v roce 2016 objevil na hollywoodském Black Listu, každoročním seznamu nejoblíbenějších nerealizovaných scénářů. Ford napsal scénář pod pseudonymem „Carl Young“. (LUKICKK)
  • V úvodu filmu jede dvojice vozem taxi, které má zadní okna dělená. V dalším záběru ale vystupují z taxi, které má zadní okna celá. (SsgtJira)
  • Sériový vrah „The Spider“ („Pavouk“) byl ve scénáři znám jako „Headhunter“ („Lovec hlav“). (LUKICKK)

Reklama

Reklama