Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (210)

Fr 

všechny recenze uživatele

„ČÍM  ČERSTVĚJŠÍ MASO, TÍM LEPŠÍ…“   Kulinářská záležitost, ve který jde o lov a přípravu a kterou si po dlouhým úvodu začne Sebastian Stan evidentně užívat… Je to taková pomalá psychopatická záležitost, s tragikomickým závěrem, kterou bych čekal spíš od korejců. Víc než cokoliv jinýho, to je zajímavý.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Řezník mi dává k masu dárky. 2.) Neustále mi opakuje, že má nejraději mě.  ///  Thx za titule „Libor Zukal“.             PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes určitou nevyrovnanost, a některý postupy herců, který vyvolávaly spíš úsměv je ten film opravdu dobrej. Hlavně chci vyzvednout určitou kultivovanost režisérky, která do filmu nenaroubovala zbytečně naturalistický scény, a počkala si až na konečný vyvrcholení. To je naprosto famózní. Tady sem si vychutnal konečnou likvidaci toho čůráčka. Navíc když ho hrál takovej slizkej ohava, jako je Stan. Pochvala je na místě. Silnejch 70%. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Fresh je nejsilnější v prvních 30 minutách, kdy divák očekává že se něco stane, že se něco musí stát a nakonec se to stane. Poté se teprve spustí úvodní titulky. Poté proběhne nějaké to ... nebudu prozrazovat. Platí, že čím méně víte, tím více si film alespoň zpočátku užijete. Konec se zvrhne v ultimátní pomstu, kde hlavní padouch je postupně likvidován. Jako zábavná jednohubka Fresh i přes slabší prostřední část bez problému obstojí. 60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčená, mírně vtipná, kanibalská romanťárna s dobrou hudbou. Sice to působilo průhledně už od samého začátku, ono vlastně stačí vidět před filmem ten poster a je po překvapení, ale celkem mě to bavilo, hlavně díky sympatickému obsazení. Horor asi jen okrajově a na nějaké to maso, (není maso jako maso) dojde až v samotném závěru, který byl podle očekávání a ničím nepřekvapil. Každopádně, doporučuji při sledování nějaké to vínko a domácí paštiku :o) (51. hodnocení, 5. komentář) ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Herci 5* Hudba 5* Tempo 5* Ztvárnění 5*  Téma 3* Jako varování všem bláhovým 5* Teda on už audition self-tape Sebastiana dost napovídal. Nic odpočinkového, opět film, kde jsem rozpolcená s hodnocením, ale film zůstane určitě dlouho v paměti.  Dobrý nápad dát si film k nedělnímu odpolednímu kafi? Rozhodně ne! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama