Reklama

Reklama

Pravidla zabíjení

Trailer 3

Bývalý námořník musí bojovat se svým svědomím a kodexem cti, když je nucen dělat pro mafii... Gabriel Tancredi (Michael Rooker) je bývalý mariňák, který se stal mafiánem. Když se dva policisté stanou nechtěnými svědky neúspěšného pokusu o vraždu, dostane příkaz od svého nelítostného bosse Arnolda Solomona (Bruce Willis), aby svědky zlikvidoval. Neuposlechnutí příkazu bude znamenat porušení kódexu, ohrožení dalších životů, i jeho vlastního. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (35)

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že väčšina z nás sa zhodne na tom, že "White Elephant" nie je najhorším filmom, kde sa objavilo meno Brucea Willisa. Dokonca si myslím, že za posledné roky to hodnotím ako jeden z najlepších filmov, kde sa objavil. Casting je lepší, príbeh je celkom sledovateľný, akcia v rámci možností celkom kompetentná. Oproti "Vendetta" čo som sledoval naposledy je to pre mňa trošku lepšie na pozeranie. V tomto filme síce Bruce nemá veľkú rolu, ale nejako to nevadí. Viac sa na obrazvoke objaví Michael Rooker, ktorý je asi reálny hlavný hrdina tohto filmu. A na druhé miesto by som umiestnil Olgu Kurylenko, na ktorú sa stále veľmi dobre pozerá. A v akčnej role jej to celkom sedí. Vizuálne je to celkom ok, hoci v záverečnej časti je už akcia trošku moc. Ale nie je to nepozerateľné ako napríklad v "Out of Death". V jadre by som povedal, že toto je film, ktorý keby bol ešte trošku lepšie štruktúrovaný a mal v sebe viac napätia, bolo by to pokojne niečo, čo mohlo ísť do kina. Neviem. Možno ten film nadhodnocujem, ale v porovnaní s veľkou dávkou iných filmov, kde si Bruce strihol rolu je toto fakt stráviteľné. Hodnotenie: B- ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší „DVD-oriented“ D-čkový film od režiséra J. V. Johnsona, ktorý v danom žánru nie je žiadnym neznámym menom (ale musí sa spomenúť aj to, že dal dokopy aj kompaktnejšie snímky). Klasický scenár / príbeh v klasickom predvedení – záver obsahuje mierne solídnu prestrelku. Je smutné, keď mená ako Kurylenko, Malkovich, Willis, Rooker sa musia stretnúť v takomto filme. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další den a další nová „willisovka“. Tentokrát se k mému velkému překvapení jedná o poměrně snesitelnou a obstojně natočenou záležitost, která nenudí a není až tak moc stupidní, jak tomu je u jiných nových počinů s Willisem, byť i v tomto případě scénář občas lehce hapruje. Bruce Willis zde představuje jednu z nejméně výrazných rolí, kterou mohl hrát prakticky kdokoliv. Naopak třeba takovému Michaelu Rookerovi role mafiána sedla jako ulitá, bavil mě i jeho mladší mafiánský parťák, snesitelná byla i Olga Kurylenko. V rámci možností je snímek poměrně dobře natočený, žádná roztřesená kamera či nepřehledný střih, přestřelky i souboje jsou na obstojné úrovni, závěrečná řežba byla opravdu luxusní. Velká škoda těch všemožných logických mezer v příběhu, jinak by se totiž reálně jednalo o nadprůměrnou akční podívanou. 4/10. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak od Johnsona jsem čekal víc. Pomalu si začínám myslet, že Accident Man byla jen taková náhoda a Johnson je béčkařskej břídil. Tak ano, jsou i větší břídilové, proto dávám 2*. Je fakt, že Rooker, Willis i Malkovich nejsou vůbec špatní, mě nejvíc sral ten mileniálskej spratek co se neuměl oblíknout. No, každopádně béčko, ne zas tak hrozný, ale že bych si to užil se říct fakt nedá. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak ani tentokrát to nevyšlo. Vzhledem ke jménu režiséra jsem čekal kompetentní akční film, ale to se mu v tomhle směru úplně nepovedlo. Jak píše Laco, tak chudák Bruce už je úplně mimo a nemá ani šajnu co se okolo něj děje a ta akční scéna s ním je tam vyloženě na sílu a působí nepřesvědčivě. Zbytek je totální příběhový bordel s nevýraznými postavami a těžce rutinní akcí. Dobrá nebudu pro tentokrát vyloženě zlej a ty nejslabší možný dvě hvězdice dám plus to typický hodnocení ať má Laco nad čím spekulovat.25% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu se používají zbraně Wehrmachtu z 2. světové války – samopal MP-40 a kulomet MG-42. (Chicharron)

Reklama

Reklama