foto

Newton Thomas Sigel

  • nar. 1955
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Marshall
2016 Tygr a drak: Meč osudu
X-Men: Apokalypsa
2014 Sedmý syn
X-Men: Budoucí minulost
2013 Jack a obři
2011 Drive
2010 Frankie & Alice
Konspirátor
Přestupný rok
2008 Tvrdé palice
Valkýra
2007 Důvěrnosti
2006 Superman se vrací
2005 Big Empty, The
Kletba bratří Grimmů
2003 X-Men 2
2002 Milujte svého zabijáka
2000 X-Men
1999 Téměř bez šance
Tři králové
1998 Anděl smrti
Nadaný žák
1996 Foxfire
Krev a víno
Zpětná reakce
1995 Obvyklí podezřelí
1994 Blankman
Suspicious
Time to Heal, A (TV film)
1993 Babí léto
Prachy za nic
Úsvit (TV film)
1992 Cesta na západ
Na rozhraní
1991 Murder in High Places (TV film)
Salmonberries
1990 Dodržet svůj slib (TV film)
Challenger (TV film)
Rock Hudson (TV film)
1989 Roe vs. Wade (TV film)
Rude Awakening
1988 Perfect People (TV film)
1987 Home Fires (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: A Table at Ciro's (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Natica Jackson (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius (TV film)
1985 Latino

TV seriály

2017 The Gifted (TV seriál)
eXposed (E01)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
The Battle Creek Way (E01)
2004 Dr. House (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Tátovo zaměstnání (S01E03)
Smutek a láska (S01E02)
První pusa (S01E01)

Dokumentární

1992 Oliver Stone (TV film)
1990 Martin Scorsese Directs (TV film)
Red Hot and Blue (TV film)
1984 In Our Hands
1983 Atomic Artist
1981 El Salvador: Another Vietnam

Režijní filmografie

Filmy

2005 Big Empty, The
2002 Ohnisko požáru (TV film)

TV seriály

2004 Dr. House (TV seriál)
Mateřství (S01E04)

Dokumentární

1987 Vandemonium Plus (TV film)
1983 When the Mountains Tremble

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(136)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace