Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Paráda. U téhle akční komedie sem se pobavil jako snad ještě nikdy. Vtipné scénky mají podobu moderní grotesky a všichni tři hlavní hrdinové jsou sympaťáci už jen od pohledu. Stydlivý klučina Biao Yuen, vůdce party Jackie Chan a ňouma s účesem Michaela Jacksona Sammo Hung. Bavil sem se královsky a co se týče akčních scén nezbývá mi než smeknout klobouk. Stejně jako v Navěky Drakem se tu setkali při bitce Jackie Chan a Benny Urquidez a je z toho opravdová chuťovka. Jackie i Benny do toho šlapou naplno. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu Jackieho kung-fu komédii tento krát pod taktovkou Sammo Hung Kam-Bo. Nemôžem si pomôcť, ale zasadenie filmu na horúci juh európy mi hlavne spočiatku evokovalo komédie dua Spencer-Hill (vznikalo v zhruba rovnakej dobe). Príbeh je jednoduchučky (to nás netrápi) a slúži viacmenej ako omáčka ku komickým situáciam. Tých je tu celkom dosť vychádzajúcich predovšetkým zo starého známeho elementu: pekná žena a dvaja chlapi. K tomu je pridružená dejová linka v podobe packalského skorodetektíva Mobyho. Mňa moc táto komediálna časť nezobrala a viac som sledoval hodinky než film. Na môj vkus a tu opičárnami celkom šetrilo a hlavne stred filmu mi prišiel dosť prázdny. A aj keď sa to tvorcovia snažili na konci dohnať, dych im viac ako na tri hviezdičky nestačil. Ešte jedna vec ! Biao Yuen s tými popolníkmi na nose vyzerá ako informatici od nás zo školy (asi si začnem dávať pozor). ()

Reklama

Comida 

všechny recenze uživatele

V dobrém smyslu praštěně zábavná akční komedie. Je tedy pravda že soubojů během celého filmu tu zas tolik není. Proč? Protože vše si snímek šetří na grandiózní finále na zámku. Do té doby ale na těch pár bitek dojde. Nicméně děj doplňují dialogy a vtipné situace, u kterých jsem se doopravdy smál. Povinnost pro každého fanouška komedií s Jackiem Chanem a bojového umění. 9/10. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Hrozný!! Bitky bez nápadu, bez šťávy, krátký...!! Film je totálně bez humoru!! Podle zdejšího hodnocení si snad budu raději myslet, že jsem viděl jiný film.....!! Tohle je neuvěřitelně nudná blbost!! Jednou větou: Ve filmu jsou bitky, odfláklé a krátké, možná skoro závěrečný souboj stojí aspoň za trochu pozornosti, Sammo Hung byl totálně nevyužitej, asi měl toho moc:)!! ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Povedená akční komedie Jackieho Chana režírovaná jeho hereckým parťákem Sammo Hungem. Bratranci Thomas (Jackie) a David (Biao Yuen) mají dodávku přestavěnou na stánek s občerstvením a s ní jezdí po Barceloně. Jednoho dne potkájí krásnou zlodějku Sophii (Lola Forner), do které se oba zamilují. Lole, ale hrozí nebezpečí a s pomocí soukromého očka Mobyho (Sammo Hung) se rozhodnou ji chránit...Film obsahuje poměrně velké množství vtipných momentů, které dokážou pobavit, stejně tak funguje ta správná chemie mezi trojící Chan-Yuen-Hung a dobrou volbou byl i výběr záporáků, Benny Urquidez a Keith Vitali dají hlavní trojici pořádně zabrat. Bitek je ve filmu tak akorát, ale kromě závěrečné bitky nejsou moc zapamatovatelné. To, ale nemění nic na faktu, že se jedná o velmi kvalitní film. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Herec Benny Urquidez, mimo jiné kickboxer s rekordem 58:0, byl do své role velice zapálený, když bojoval se svými protivníky. Při natáčení byl hodně tvrdý. (SG-1)
  • Při natáčení herec Keith Vitali nešťastnou náhodou kopl Jackieho Chana do krku. Poté, co ho zasáhl, poznal vážnost situace a přestal hrát s obavou o Jackieho zdraví. Když to udělal, byl seřván, že měl počkat, dokud režisér neřekl střih, bez ohledu na to, co se ve scéně stalo. (SG-1)
  • Choreografiu bojových scén vytvárali Mars, Chin Ka-Lok, Benny Lai Keung-Kuen, Ka Lee, Wong Kam-Kwan a Danny Chow Yun-Gin. (Michal123)

Reklama

Reklama