Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

haj 

všechny recenze uživatele

Jackieho první film natáčený v Evropě, konkrétně v Barceloně. I obsazení je mezinárodní, v rolích záporáků se představí šampión v kickboxu Benny "The Jet" Urquidez a šampión v karate Keith Vitali. Právě souboj Jackieho s Urquidezem na zámku na konci filmu vyhrál v řadě anket o nejlepší JC souboj. Celkově film sice není tak nabit akčními scénami jako některé jiné JC filmy, ale ta závěrečná to všechno vynahradí. Kromě toho je ve filmu spousta humoru, který je ve většině případů velmi kvalitní a vyplňuje neakční části filmu, takže se divák rozhodně nenudí, samozřejmě pokud má rád Jackieho styl filmů. ()

Filmaris 

všechny recenze uživatele

Od samého začiatku po samý koniec to bola jednoducho zábava. Obľúbená trojica Jackie Chan, Yuen Biao a Sammo Hung v Hong Kongsko-Španielskej akčnej komédií. Skvelý a naozaj vtipný humor, úžasná chémia medzi našou hlavnou trojicou, perfektné bojové choreografie (hlavne tá záverečná) do toho kráska Lola Forner a neskutočne drsný Benny Urquidez. Dobrá zápletka o dedičstve v Španielskom prostredí obohatená humorom do toho akcia a bojové choreografie z toho spravili veľmi zábavný film. Jackie Chan a Benny Urquidez v tomto filme si dali fakt extrémnu nakladačku, na ktorú je radosť pozerať. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Sammo Hung Kam bo dokazal, ze je aj rezisersky talent, hoci mne osobne stacilo uz to, co stvara so svojou vahou v kung fu masakroch. Masakroch ako z dobreho uhla pohladu. Klasicka hongkongska zapletka o mafii nesmie chybat, hoci pred kamerou pana Hung Kam Bo zatiénil samotny Jackie Chan. Oplati sa prejst nejako prvu polovicu, druha odsypa brutalne, to uz je ciry masaker : 100 % ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě pecka. Akční superkomedie, kde exceluje známá hongkongská trojka Jackie, Biao a Sammo ... Celé se to odehrává v Itálii (- OPRAVA!! Díky uživateli ANDERSONOVI, je to Španělsko ...), což bylo super. Navíc jsem měl pocit, že koukám na italskou komedii, takže jsem se fakt smál 95% jejich střeštěností a vtípků. Třeba i některý dialogy byly fakt na posrání srandovní. Sice se zde časem docela vytrácí akce, ale vše zachrání řežba na konci, kde shlédneme jeden z notoricky známých soubojů - "the very best figt ever": Jackie Chan versus Benny "Tryskáč" Urquidez. Což je fakt naprostá pecka, tak špičkovej souboj se hned tak nevidí (a to nemyslím žádný otloukání, ale drsný, kontaktní a na tělo jdoucí údery a kopy, protiúdery, protihmaty, taktika, kryty ... mazec!!). Kdyby bylo víc akce, dal bych plnej počet. Jinak tohle je jednoznačně jedna z nejlepších "Chanovek" ... ()

hefoo 

všechny recenze uživatele

Tento film patrí spolu s Dragons Forever, Project A, Police Story k mojím najobľúbenejším. Já osobne Jackieho filmy doslova žeriem a to hlavne tie staršie zo 70-90 rokov...tie su najlepšie ale aj také New Police Story bolo dosť dobré... Vtomto filme nájdeme neskutočné bojové a akrobatické scénky! Jackie sa tu dokonca naučil aj na skateboarde čo sa len tak nevidí, tento film patrí k jeho najlepším! Nemám čo vytknút mám doma verziu od Dragon Dynasty s vlastnoručne upraveným dabingom aj originálom je to božie! 100% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Pojízdná filmová kantýna je upravená dodávka Mitsubishi Delica. Ve scéně skoku přes most je však nahrazena podobně vypadající Toyotou HiAce. (Raztubyl)
  • Hongkongská verze se liší od evropské verze hlavním soundtrackem. To můžeme poznat v úvodu filmu a v závěrečné bitce Jackie Chan VS Benny "Jet" Urquidez. (tequilla)
  • Dodávka, se kterou jezdí Jackie celý film je Mitsubishi L300 ročník 1984. Taxíky v honičce na konci jsou Peugeoty 504. (dawe82)

Reklama

Reklama