Reklama

Reklama

Rozhodnutí nebo život

  • Velká Británie Choose or Die
Trailer

VOD (1)

Dva kamarádi mají políčeno na výhru, o kterou se nikdo nepřihlásil, a tak oživí tajemnou videohru z 80. let. Ocitnou se ale v neskutečném světě plném nečekaných hrůz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jsem v období, kdy mám opravdu na vše velmi málo času a už zatraceně potřebuju vypnout a vidět solidní film. Mohlo mi dojít, že s hororem co má 39% to nepůjde úplně dohromady, ale věřil jsem, že když už někde hraje máslový pole, bude to aspoň zábavný béčko. Bohužel. Rozpočet postrádající debilita vykrádající všechny starší kousky podobného ražení, bez jediné silné scény, strachu a nebo lekačky. Námět by celkem ušel a konec by dával naději, že by nás mohlo čekat pokračování, které by to paradoxně možná chtělo. Lepší rozpočet, víc vražd a mytologie a možná bysme se dočkali průměrnýho béčka. Netalentovaní režiséři jsou mor originální Netflix produkce. Další strašný shit.25%. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Koho neosloví hned začátek filmu tak doporučuju ať se ani nekouká dál (a neudělá tak stejnou chybu jako já), protože film nenabídne nic kvůli čemu by se vyplatilo absolvovat těch neskutečně dlouhých 84 minut.  Já toho těžce lituju. Zhruba od 25 minuty se to nehorázně vleklo. Kolem hodiny už to začala být nekoukatelná stupidnost. Možná by si tenhle SHIT aspoň tu jednu hvězdu zasloužil ale já si nemůžu pomoct a s chutí téhle 3,14čovině dám odpad. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet s vraždiacou hrou z 80. rokov bol zaujímavý, ale žalostne nedotiahnutý. S výnimkou prvej (sklo) a druhej (potkan) úrovne boli zvyšné vrátane finálneho bosa nezáživné. Film navyše nemá žiadnu sympatickú postavu, ktorej by sme držali palce v boji. Asa Butterfield a Iola Evans sú nudnou dvojicou na pohľadanie a vôbec si nespomínam na to, ako sa ich postavy volali. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Že já se vždycky dostanu k takový kravině. Mr Hlad ohodnotil horor? Tak se na něj podívám. Nojo, já vím, že me svým komentářem odrazoval, ale béčkový horor ve stylu Jumanji a Saw mě celkem zajímal. Bohužel jsem dostal příšernou a nudnou sra*ku. Není to napínavý, není to zajímavý a těch 85 minut mi přišlo jako 120. Netflix přichází o předplatitelé a nutno říct, že dobře jim tak... Někdo by se tam měl vzpamatovat. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá počítačová hra z osmdesátých let zabíjí lidi, protože je prokletá. Co budou hráči ochotni zaplatit za vítězství? Rozhodnutí nebo život je přesně tak blbý film, jak blbě zní jeho zápletka. Podfinancovaný horor bez špetky nadhledu, ale především bez jediné opravdu napínavé scény, se pokouší vykrádat žánrové klasiky, ale dělá to naprosto neobratně a s nulovým vkladem vlastní invence. Není důvod na to koukat. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama