Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V armádě z ní vycvičili chladnokrevnou vražedkyni. Přichází ale čas opustit úkryt a před pomstychtivými zločinci ochránit dcerku, se kterou se nikdy nesetkala. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (139)

Hunt 

všechny recenze uživatele

Netflix vyrábí jeden akčňak za druhým, v mnoha případech již nelze hovořit o béčku, nýbrž rozpočtem a provedením jde o produkci srovnatelnou (často i lepší) než kino produkce. Námět The Mother je fajn, nabízí lehce jiné zastřešení ostatních chlapeckých akčňáků, tj. silná žena, vztah matky s dcerou (mnohokrát viděno v pozici otec/dcera), což v tomto případě nabízí mnoho pohledů, které by mohlypřinést alespoň jemnou originalitu. Za sebe jsem celou dobu držel filmu palce, aby svůj potenciál naplnil, bohužel tam je mnoho zbytečných chyb a nevyužití potenciálu. Rozpočet viditelně vysoký, lokace skvělé...jen ty postavy, jejich reakce, jednání mi nepřijdou přirozené (přitom by stačilo málo). Postupně je divákovi trapně při nepříjemných rozhovorech, zbytečně trapných scénách.....aaach jo, pokud by látku měl pod palcem talentovaný či zkušený režisér, mohl to být nadprůměrný snímek (nejen) z Netflixove produkce ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Lopezovou, ten její kukuč neomrzí. Kouká se na ní o trochu líp než na Anželínu Žolíí. Ale stejně, měkká hezká ženská bez svalů mlátí chlapy jednoho za druhým, střílí vysoce výkonnou puškou atd. atd.... umí spíchnout bombu z hajzlpapíru a tekutýho mejdla na ruce, to jsem čuměl! Je nebezpečná i na WC. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Lopezka je v nějakém utajeném úkrytu fbi a vypovídá tam proti obchodníkům se zbraněmi jeden z nich sedí druhý ne  a ten druhý tam vběhne a všechny policajty tam vystřílí Lopezka je těhotná tak ji on chce zabít , ale nepovede se mu to naopak ona chce zabít ho , ale nepovede se jí to. Oba přežijou jí domluví dítě k adopci , aby po ní nešel tak žije někde v lese. Po 12 letech se jí ozvou , že chytly 7 jeho kumpánů a ti mají informace o její adoptované dceři ona si zjistí kdo to je a kde je (tohle možná ještě pochopit lze) a dojde tam přesně ve chvíli kdy ji unesou (jaká náhoda). Tak si zjistí, že jsou v Kubě unese a zabije 2 chlápky a zjistí, že jsou s ní v nějaké pevnosti s jedním chlapem to tam vystřílí a zachrání ji. Jedou zpátky, ale ten záporák jich nabourá a chce tu dceru unést znova ona tam odpálí benzín a odjede s tou dcerou pryč mezitím ten polda zemře (proč jich všechny nesejmula film nevysvětlí). Pak máme chvilku sbližování  kdy učí tu dceru řídit auto střílet z odstřelovačky a zabíjet zajíce a na konec   si pro ni přijde ten záporák. Ta stopáž je smrtící klidně se to dalo zkrátit na 90 minut a o nic by se nepřišlo. Scénář k tomuhle filmu psaly 3 lidi a stejně za nic nestojí  40 procent ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Mother" je viac menej len okey thrillerom, ktorému však chýba nejaká silnejšia identita. V princípe to nevybočuje z konceptu väčšiny akčných thrillerov a vietet predvídať kam to pôjde a všetko čo sa stane. Dá sa na to pozerať? Áno. Nie je v tom nič vysoko otravné alebo nezaujímavé. Jennifer Lopez je okey ako hlavná hrdinka a dokonca jej aj väčšinou celkom rozumiem. Snaží sa svoju dcéru chrániť ako najlepšie vie, no rovnako je smutné, že sa jej musela vzdať. Dialógy však často nefungujú, lebo dokopy naše postavy nerozprávajú niečo, čo by bolo zaujímavé alebo originálne. Scénky s tréningom a potom keď Zoe na Jennifer Lopez vybuchne a podobne... videli sme to miliónkrát, neprináša to absoltúne nič a už len čakáte, kedy príde to finále keď naši hrdinovia vyhrajú a film skončí. Na jedno pozretie maximálne. Hodnotenie: C+ ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Klasický, ničím nepřekvapující akční thriller televizního formátu, který sází především na drsné prostředí a Jennifer Lopez v hlavní roli. Z těchto dvou aspektů si větší pochvalu zaslouží prostředí, tvůrcům se ho vcelku povedlo využít, líbilo se mi i pár relativně povedených akčních scén. Naopak herci mě neoslovili vůbec, chemie mezi postavami je naprosto nulová, herecké výkony jsou spíše průměrnější. Stopáž mohla být podstatně kratší, filmu by to jednoznačně prospělo. Matka je ve všech směrech obyčejný, podprůměrný, ne moc záživný akčňák, který je stěží na jedno použití. 3/10. ()

Galerie (470)

Zajímavosti (4)

  • Dve scény z traileru: scéna, kde Jennifer Lopez cvičí zhyby a scéna, v ktorej ide hore schodmi v oranžových šatách, sa do finálnej verzie filmu nedostali. (Arsenal83)
  • Při automobilové honičce na Kubě, která se ve skutečnosti točila ve Španělsku, se na malý moment objeví v záběru Škoda Fabia. (korbitch22)

Reklama

Reklama