foto

Michael Karl Richards

  • nar. 13.10.1976 (43 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hearts of Winter (TV film)
You're Bacon Me Crazy! (TV film)
2019 Gates of Paradise (TV film)
2017 Vraždy odvedle: Jasný důkaz (TV film)
2015 Autumn Dreams (TV film)
Bridal Wave (TV film)
Even Lambs Have Teeth
Vražedné zprávy (TV film)
2014 My Gal Sunday (TV film)
2013 Signed, Sealed, Delivered. (TV film)
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Nadějný rok
To the Mat (TV film)
2010 Popelky (TV film)
2008 Ten pravý pro mě (TV film)
2005 'LTD.'

TV seriály

2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
PROTOKOL 4 (S02E02)
Chesapeake Shores (TV seriál)
The Royal Court (S02E09)
Grand Openings (S02E06)
Photographs and Memories (S02E03)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
Exes Mark the Spot (S01E09)
Deals Undone (S01E08)
Second Chances (S01E07)
další epizody (8)
Motiv (TV seriál)
Mrtvé jméno (S04E02)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Revenge of the Rogues (S01E10)
2014 The Flash (TV seriál)
Things You Can't Outrun (S01E03)
Darebák (TV seriál)
Hooker (S02E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Hibbing 911 (S10E08)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bo Me Once (S01E04)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Dvojí osud (S02E12)
V (TV seriál)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
Hranice nemožného (TV seriál)
Ani tady, ani tam (S04E01)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Sabotáž (S01E16)
Agentura Jasno (TV seriál)
Tenhle případ nevyřešíš (S04E10)
Smallville (TV seriál)
Štít (S10E02)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Život (S01E09)
Temnota (S01E04)
Vzduch, část třetí (S01E03)
Wild Roses (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pochybná sláva (S08E15)
2008 Kyle XY (TV seriál)
The Future's So Bright, I Gotta Wear Shades (S02E15)
2006 Whistler (TV seriál)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Lávka k samotě (S02E03)
2004 Days, The (TV seriál)
2003 Smallville (TV seriál)
Obrazy z minulosti (S03E06)
Hvězdná brána (TV seriál)
Karanténa (S06E13)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)

Dokumentární

2013 Záhady mimozemšťanů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky