foto

Link Baker

  • nar. 13.1.1974 (45 let)
    Terrace, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Operation Christmas (TV film)
2014 Delirium (TV film)
2013 Čas smrti (TV film)
2007 Judy's Got a Gun (TV film)
Když se smůla lepí na paty
Supreme Courtships (TV film)
2006 Scary Movie 4
2005 Marker (TV film)
Supervulkán (TV film)
2003 Alaska (TV film)
Šílený rande
2002 Mladší bráška

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Thirty-Eight: As Above, So Below (S03E03)
Chapter Thirty-Seven: Fortune and Men's Eyes (S03E02)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Ave Machina (S02E01)
Timeless (TV seriál)
The World's Columbian Exposition (S01E11)
2016 Timeless (TV seriál)
The Capture of Benedict Arnold (S01E10)
Zoo (TV seriál)
Clementine (S02E13)
Šavlozubec (S02E12)
The 100 (TV seriál)
Ye Who Enter Here (S03E03)
Motiv (TV seriál)
Štír a žába (S04E05)
Zmizelý policista (S04E01)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Bella (E02)
2012 Arrow (TV seriál)
Šrámy (S01E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Blood Out (S09E09)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Boj o letadlo (S08E04)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Uteč! (S01E15)
Žádné rozptylování (S01E14)
Dar z nebes (S01E12)
Médium (TV seriál)
Apocalypse, Push (S03E11)
2006 Jericho (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Pelts (S02E06)
2005 4400 (TV seriál)
Znovuzrození (S02E08)
2004 4400 (TV seriál)
Návrat (S01E01)
2003 Smallville (TV seriál)
Fénix (S03E02)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svornost (S06E09)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Světlo (S04E18)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)

Dokumentární

2003 Než jsme ovládli Zemi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace