foto

Link Baker

  • nar. 13.1.1974 (43 let)
    Terrace, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Operation Christmas (TV film)
2014 Delirium (TV film)
2013 Čas smrti (TV film)
2007 Judy's Got a Gun (TV film)
Když se smůla lepí na paty
Supreme Courtships (TV film)
2006 Scary Movie 4
2005 Marker (TV film)
Supervulkán (TV film)
2003 Alaska (TV film)
Šílený rande
2002 Mladší bráška

TV seriály

2017 Timeless (TV seriál)
The World's Columbian Exposition (S01E11)
2016 The 100 (TV seriál)
Ye Who Enter Here (S03E03)
Timeless (TV seriál)
The Capture of Benedict Arnold (S01E10)
Zoo (TV seriál)
Clementine (S02E13)
Pangaea (S02E12)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Šrámy (S01E05)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Uteč! (S01E15)
Žádné rozptylování (S01E14)
Dar z nebes (S01E12)
Mistři science fiction (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Znovuzrození (S02E08)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Návrat (S01E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svornost (S06E09)
Jeremiah (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Světlo (S04E18)
Lovci netvorů (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)

Dokumentární

2003 Než jsme ovládli Zemi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace