Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V armádě z ní vycvičili chladnokrevnou vražedkyni. Přichází ale čas opustit úkryt a před pomstychtivými zločinci ochránit dcerku, se kterou se nikdy nesetkala. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (139)

Solverino 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Lopezovou, ten její kukuč neomrzí. Kouká se na ní o trochu líp než na Anželínu Žolíí. Ale stejně, měkká hezká ženská bez svalů mlátí chlapy jednoho za druhým, střílí vysoce výkonnou puškou atd. atd.... umí spíchnout bombu z hajzlpapíru a tekutýho mejdla na ruce, to jsem čuměl! Je nebezpečná i na WC. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Klasický, ničím nepřekvapující akční thriller televizního formátu, který sází především na drsné prostředí a Jennifer Lopez v hlavní roli. Z těchto dvou aspektů si větší pochvalu zaslouží prostředí, tvůrcům se ho vcelku povedlo využít, líbilo se mi i pár relativně povedených akčních scén. Naopak herci mě neoslovili vůbec, chemie mezi postavami je naprosto nulová, herecké výkony jsou spíše průměrnější. Stopáž mohla být podstatně kratší, filmu by to jednoznačně prospělo. Matka je ve všech směrech obyčejný, podprůměrný, ne moc záživný akčňák, který je stěží na jedno použití. 3/10. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ocakaval som malo a dostal som... Nie uplne vela, ale viac ako malo. Je to take ponure, obcas pomale. Ziadna nadupana akcia typu Extraction alebo John Wick. Prve pozitivum je ze Jennifer vyzera dobre. Na svoj vek mega dobre. A nezabrani tomu ani asexualne oblecenie. Druhe pozitivum je, ze ma tam skoro nic nerusilo. Niki Caro vytrieskala z postarsej neherecky s minimom akcnych skusenosti maximum. Scenar je lacny ale znesitelny. Vlastne vsetko bolo ok, len to bola obcas nuda. A su proste lepsi herci, ktori zvladaju akcne sceny lepsie. Ale snaha cenni. Za mna prijemny priemer. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Matka Lopez, odchovaná zločinem, vzkřísí po 12 letech od odložení své dcery své postmateřské pudy a kosí hlava nehlava všechny záporáky, co se do její nyní pubertální dcery navážejí. V první půlce je to dosti primitivní femini akčňák, na což se dá s úsměvem dívat, ale ve druhé polovině to sklouzne k rodinnému dramatu matky a dcery a na to už se dívat nedá. Hodně vaty jsem popřeskakoval a i to, co zbylo, bylo dosti mizerné. (28%) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Na "Aljašku" se moc pěkně koukalo, ono se špatně teda nekoukání ani na J.Lo. Ale... ale dyť to je pořád dokola. Tento žánr je poslední roky snad to, co potřebuje splnit každý, kdo už má malinko jméno. Ano, povedené, i originální prvky, ale nějak mi to celé nesedělo. Málo propracované a myslím se to bralo naprosto zbytečně moc vážně. Zklamání ani ne, ale nadšení sotva. ()

Galerie (470)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie sa začalo vo Vancouveri 4. októbra 2021. 11. januára 2022 bolo natáčanie pozastavené z dôvodu rozšírenia COVIDu medzi štábom, obnovilo sa potom 25. februára. V marci 2022 sa natáčanie uskutočnilo na španielskom ostrove Gran Canaria s využitím starého mesta Las Palmas de Gran Canaria ako mesta na Kube. (Arsenal83)
  • Při automobilové honičce na Kubě, která se ve skutečnosti točila ve Španělsku, se na malý moment objeví v záběru Škoda Fabia. (korbitch22)

Reklama

Reklama