Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chow (CHOW YUN-FAT) se snaží žít slušným životem - jak to jen u vyhazovače v bangkokském nočním klubu jde. Jeho přítel je ale v průšvihu: má dluh u lichváře, u kterého se dlužit opravdu nevyplácí. Aby ho Chow z problému vysekal, naplánuje s místními mafiány přepadení kamionu s pašovanou municí. Ale při akci se má stát jedna věc, o které Chow neví - má při ní zemřít. Boj o život a čas odplaty nadchází... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,600,000║ Čistý Masaker. Pravdepodobne to bolo točené bez nejakého súvislejšieho scenára, hlavne že tam je na každom kroku krvavá, brutálna prestrelka, koľko toľko to zachraňuje charizma Chow Yun-Fata ale čakal by som podľa hodnotenia niečo čo má viac než akciu bez kúska zmyslu a nudných kecov. /40%/ ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Fat proste nie je bitkár ale strelec. A za pokusy o dáku "choregrafiu musím dať hviezdičku dole. Samozrejme sa v tej hviezdičke vezie aj postava nymfomanky, ktorá mi neuveriteľne liezla na nervy. Film má zopár krásnych záberov a aj brutálnych prestrelok, ale tie kecy, ktoré spomaľovali celý dej si mohli odpustiť. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Ringo Lam asi v najlepšej forme. Lietajúce guľky pred rokom 2000 neboli práve bežnou záležitosťou, navyše tu nejde len o efektnosť ale viditeľnosť projektilov má aj logický význam. Tváriť sa, že ide o adaptáciu Starkovho Lovca (ODPLATA, BEZ OKOLKOV) by bolo trochu odvážne, ale ide o jeden z tých zaujímavejších revenge filmov. Oproti kultovému ZABIJAKOVI je tu akcia lepšie a prehľadnejšie natočená... ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Znáte hru na Segu Mega Drive jménem Streets of Rage? Tak tohle je filmová verze. Všichni se tam mlátí hlava nehlava vším možným co někde seberou, ale i na střelbu dojde. Okolí bitek je přesně městské - jak to mám rád: např přístav, strip bar nebo prostě a jednoduše ulice. Všichni jsou hrozní drsňáci, ale ten největší může být jen jeden. Si nemůžu pomoct, ale je to lepší než Killer, kde jsem té vážnosti nevěřil ani mák. Tady se objevuje, když se třeba hlavní hrdina stará o psíka rodiny, jejichž smrt způsobil. Takže asi tak. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Jednorozmerné postavy sú jednou z najväčších slabín tohto filmu. Ale zas vyniká skvelými prestrelkami a bojovými akčnými scénami. Réžia Ringo Lama je vynikajúca. Má solídnu estetiku pri zostavovaní scén a vytvára štýl akcie drsnou silou. Najviac cool scénou z tohto filmu je klubová prestrelka. Nechýba ani pár pyrotechnických scén, ktoré sú tiež celkom výnimočné. 7/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno