Reklama

Reklama

Napětí mezi Maggie a Neganem dosahuje vrcholu. Ginnyino hledání pokračuje. Vznikají otázky ohledně dalšího směru Armstronga. (mikki089)

Recenze (10)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé finále! Skvěle vymyšelno a vygradovanáno. Starý dobrý Negan se vrací v čele s nejvíc nesympatickou záporačkou. Nakonec Chorvat byl celou dobu jen její poslíček a výborně to s ním vymysleli. Kapitola Negan a Maggie se stále neuzavírá a má ještě co nabídnout. Vztah mezi Hershelem Jr a Maggie je naprosto skvělý a rád to sleduju a o to víc to napětí mezi právě Neganem a Maggie. Poslední ep. 9/10 ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě tohle byl nejlepší díl této série a rozhodně jeden z nejlepších dílů ze světa Walking Dead. Jde to i bez akce. Díl byl nabitý emocemi, které nabádá k zamyšlení rovnou u několika aktérů. Říkal jsem si, že tohle musel natočit úplně jiný režisér, a ano, Gandja Monteiro (E05, E06). Doufám, že mu svěří v dalších sériích více dílů. A ten konec, uff, už se těším na návrat starého Negana :)) ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvitujem peknu metaforu s vizualom spojenej tvare Maggie/Negan v zavere. Charakter postarsej boss-lady tiez vnimam ako pozitivny prinos. Btw. vynikajucej, tiez nemilosrdnej, postavy z paradneho Ozark (seriál) (2017), ktory tymto odporucam. Nuz ale ten "rozplizly" koniec, kedy kazdy odtiahne k "svojim" s prislubom dalsieho a dalsieho mozneho konfliktu, ci vybojov sme si uzivali napriec seriami zas a opat a uz mi pride ako nekonecna, neinovativna saga, kedy su mi uz charaktery, az na 1-2 vynimky, lahostajne. Zaverecny diel extra nenadchol a ani ma to neprekvapuje. A teraz dalsie sequely a volne pokracovania o vsetkych ostatnych charakteroch. :D ()

TommyC94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase jsem začal mít odpor k Maggie. Nechápu jak může mít tato věčně nasraná, všeznající fúrie kladné hodnocení. Od tvůrců je vidět, že se snaží z ní udělat postavu, kterou když někdo nasere tak nedopadne dobře, jenže ten strach a nebezpečí jako divák z ní vůbec necítím. Připadá mi spíš velmi otravná. Konec první řady mě nikterak nezaujal, spíš se mě zdá jako by se děj zasekl a nehnul dál. Každopádně jsem zvědavý na druhou řadu ohledně Negana, ale tak nějak nečekám, že se divák dočká toho starého charakteru, možná jenom pár dalších scén jako bohužel jediné z této řady (knock, knock, who's there?). ()

0liverT3kel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto finále sezóny určite zvyšuje stávky na potenciálnu druhú sezónu,postavy a dráma odrážajú všetko, čo sa odohralo predtým. Ľudia strácajú prehľad o tom, že vesmír TWD nie je len vecou zombie apokalypsy, ale aj charakterovou štúdiou ľudskej prirodzenosti. Maggie konajúca na základe (materského) inštinktu a prežitia, čo je odraz toho, s čím Negan začal je vec ktorú taktiež veľmi doceňujem. Dialógi sú priam  nabité emóciami čož je o mnoho krát lepšie ako nejaká akcia plná neopodstatnených úmrtí. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno