foto

Lisa Emery

  • nar. 29.1.1952 (68 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Admission
2009 Duše Paula Giamattiho
2007 Svatba podle Margot
2006 Brother's Shadow
Champions
Noční volání
2003 Marci X
2002 Lidi, co znám
Nevěrná
Roger Dodger
Stage On Screen: The Women (TV film)
2001 Far East (TV film)
1999 Mapa mého světa
1998 Vůle přežít
1997 Svatba naruby
1994 Vlk
1990 How to Be Louise
1986 Dreamaniac

TV seriály

2020 Ozark (TV seriál)
Návštěva z Michoacánu (S03E05)
2019 Mrtvý bod (TV seriál)
Everybody Hates Kathy (S04E19)
Paní ministryně (TV seriál)
Proxy War (S05E13)
2018 Hříšnice (TV seriál)
Part III (S02E03)
Ozark (TV seriál)
Zlaté pobřeží (S02E10)
Jezevec (S02E09)
Hluboký spánek (S02E08)
další epizody (10)
2017 Ozark (TV seriál)
Hrana (S01E10)
Černou kávu prosím (S01E09)
Ptačí budka (S01E07)
další epizody (6)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA 1 000 zářezů (S01E10)
AKA Na hanbě (S01E09)
AKA Gratuluji k vítězství! (S01E06)
další epizody (4)
Jak prosté (TV seriál)
Zhroucení včelstev (S03E23)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Rocking the Boat (E03)
2011 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Niece (S02E12)
Joan (S02E04)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Lék (S01E06)
Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
K.O. (S07E18)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
To je jako v rodině (S01E10)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Abominable Showman (E01)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Kitchen Sink (S06E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jméno (S07E07)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sheltered (S13E22)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Juvenile (S04E09)
2000 Ed (TV seriál)
Madigan Men (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Surrender Dorothy (S10E19)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Třetí je na obtíž (S01E08)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Scoundrels (S05E09)
1993 Prváci (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Heaven (S02E10)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky