Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová verze filmu ze 70. let s Budem Spencerem a Terencem Hillem, ve které se po pětadvaceti letech znovu sejdou dva bratři, aby se přihlásili o otcovo milované vozítko. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (57)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Chybělo malinkato a málem to tam "cvaklo" ;D ... ale nakonec jsem se rozhodl těch 10-15% dát ... A proč? asi opravdu čistě jen z prvotního pocitu že někdo chtěl natočit jakési pokračování legendárních filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem ... Bylo naivní tomu věřit. V české scéně by to bylo asi jako kdyby někdo chtěl natočit Pelíšky v dnešní době. Jsem obrovský fanoušek již zmiňované dvojice proto jsem s tímto kouskem neváhal... Propad, zlom, hrůza všech hrůz nastala víceméně po pár minutách ... Tady opravdu není nic, prostě nic ... Myslím si že to bylo hodně troufalé dělat "navazování" na takové skvosty. Prosím už hlavně nic dalšího... "Odpad" už by byl opravdu nevyhnutelný. ()

Robbi odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, za které by se mělo trestat doživotím. Tohle je jeden z těch případů. Nejhorší je, že to asi někdo myslel vážně a ne jako parodii na sebe sama. Nefunguje nic, všechny scény jsou jako kdybyste z poctivé kvalitní restaurace sklouzli do zaplivaného bufetu šesté až osmé cenové skupiny. Trapně až lacině působí i prostředí, všechno odbyté, ploché. Postavy působí drasticky amatérsky, výraz nic, bohužel ani vyčpěle a rádoby tajemná chmatačka Alessandra Mastronardi je jen nutnou a povinnou úlitbou kvótě feministického hnutí. Měl bych jedno neskromné přání - aby všichni účastníci původního filmu vstali z mrtvých a seřezali do "skutečného konce" ty, kteří pošpinili jejich památku. ()

Reklama

mokki5 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za dodržení titulní písně. Řeknu to asi takto: Původní film s ústřední dvojicí Buda Spencera a Terence Hilla je legendární a nepřekonatelný, a je li na této slátanině jen trochu něco dobrého, pak to, že si diváci a skuteční fanoušci rádi vzpomenou na onen originál a s láskou si ho pustí. Jinak Netflix tímto ukázal své dno a utvrdil mě v tom že je to pouhý prznitel filmové tvorby. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Voľné remake populárneho filmu sa pýši slušnými farbami, exteriérmi a titulkami. To je všetko. Ostatné je len bohapustá filmová tragédia bez štipky humoru s nedbanlivou akciou. Nemá charizmu akčnej komédie, originálna verzia, ktorá má veľmi jednoduchý dej, je oproti tomuto paskvilu nadupaná. Zbytočný film, kde nefunguje ani chémia medzi hlavnými predstaviteľmi. Zbytočný film. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě to není remake ale pokračování, to ale nemění nic na tom, že je to příšerná sračka. Tvůrci tohohle shitu zjevně nikdy neviděli jediný film dvojice Spencer/Hill nebo to prostě nepochopili. Žádná ústřední melodie která by měla šmrnc, žádný suchý hlášky ani natvrdlý humor, žádné bitky, žádné groteskní situace. Naprosto nudný a nezáživný žvást natočený televizní kamerou na telenovely. Příšerný herci, strašný karikatury a naprosto stupidní a zbytečný scénář. Jediný, kdo dokonale napodobil a v jednom filmu dokonce naprosto předčil legendy Hilla se Spencerem je Antonio Cantafora a Paul Smith s jejich slušnými Karamboly, skvělým Matoušem a právě naprosto dokonalým Šimonem a Matoušem na Riviéře. Tohle zbytečný a nudný hovno bylo úplně k ničemu. Film má hodinu a půl, ale pocitově snad šest. Čekal sem zbytečnou, ale třeba aspoň zábavnou taškařici a ne nudný výblitek. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama