Reklama

Reklama

Roboválka

(festivalový název)
  • Československo Robotická válka (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Komando zkušených žoldáků je vysazeno v džungli k další rutinní vojenské misi. Major Murphy Black (Reb Brown) sice zásadně pracuje jen se svými lidmi, ale nyní musí přijmout nechtěný doprovod objednatele zakázky Maschera (Mel Davidson). Co tento muž skrývá a jaké nebezpečí ve skutečnosti číhá ve stínu pralesa? (J.Connor)

Recenze (22)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Videné na youtube v nevalnej kvalite, ktorá ale paradoxne možno ešte posilnila zážitok. Samozrejme, vôbec to nesmiete brať vážne, ale strašne mi to pripomínalo také tie ešte rýchlodabingové pecky, mix Predátora s troškou Robocopa, a už či chtiac, alebo nechtiac, ako to tvorcovia zamýšľali, bavil som sa kráľovsky. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Ty voleeee!!! Jako čekal jsem všechno, ale tohle mě rozsekalo!!! Půlnoční delikatesy na LFŠ opět stojí za to!! Taková vykrádačka Predátora (scény, hlášky, postavy), spojená s Robocopem se jen tak nevidí. Totální brak, trashovost největšího kalibru!!! Nemá cenu psát více, užil jsem si to naprosto parádně a se mnou i natřískaná Sportovní hala!! Tohle se dá hodnotit jako odpad nebo plný počet. V tomto případě se rozhodně přikláním ke druhé kategorii. BOMBA!!! 😁😁😁 Vivat Bruno Mattei!!! A musím ocenit i úvodní slovo Jiřího Flígla, borec ví o čem mluví! LFŠ UH 2023. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát to bezbřehé kopírování moc zábavné nebylo. Robowar je sice ultimátní vykrádačka amerického Predátora, ale bohužel jde o jedno z těch méně záživných a nejvíc odfláknutých děl z dílny legendárního italského opisovače a fušera, Bruna Matteie. Jeho filmy mohou být velmi zábavné (Virus, Krysy: Noc hrůzy) a dokonce i úplně k popukání (Terminator II), u téhle nudné procházky džunglí však opravdu není kde brát. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vraj dnes koluje Hollywoodom námetová kríza. Ale to, čo taliáni v zlatých 80. rokoch s nadživotným odhodlaním a snahou dokazovali, to s prehľadom prekonáva. Načo vymýšľať nový príbeh, písať scenár. Okopírujme aktuálny hit, najmime štáb a tvorcov, čo pracujú na prvý záber, uberme z toho lepšieho a pridajme toho horšieho a máme tu vykrádačku, ktorá si zaslúži uložiť do siene slávy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Italské hororové sci-fi – protože tak by se snímek dal určitě označit – „Robotická válka“, patří k takovým těm produktům jimž prostě nejde o nic jiného než navázat na něco, co bylo úspěšné. A dělá to klasicky – špatně. Na druhou stranu kanály jako SyFy nebo Asylum to také dělají, ale nedaří se jim to s takovým úspěchem. Je to béčko, je to špatné béčko, ale je koukatelné. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista Claudio Fragasso, který si zahrál zabijáka Omega-1, během natáčení v horku filipínské džungle několikrát zkolaboval. (Letní filmová škola)

Reklama

Reklama