foto

Romano Puppo

  • nar. 25.3.1933
    Terst, Itálie
  • zem. 11.5.1994 (61 let)
    Terst, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Bláznivá komedie 2
Michelangelo (TV film)
1989 Nato per combattere
Sindibád sedmi moří
Vyhrál jsem v loterii
1988 Cop Game
Ghoulies II
Robotická válka
Žoldáci strachu
1987 Škola zlodějů 2
1985 Drákulův sluha
Joan Lui - ma un giorno nel paese arrivo io di lunedì
1984 Dobrý král Dagobert
Tuareg
1983 Dívka z Terstu
Fuga dal Bronx
Ohnivý blesk
1981 Buddy míří na Západ
Poslední žralok
1980 Den Cobry
Luca il contrabbandiere
Speed Cross
Speed Driver
1979 Řeka velkého krokodýla
1978 Interno di un convento
Kesher Ha'Uranium
Žena pro dva střelce
1977 California
Cesta rajské smrti
Válka gangů
1976 Avventure e gli amori di Scaramouche, Le
Gli esecutori
Velké vydírání
1975 Afrika expres
Colpo in canna
El clan de los inmorales
Napřed střílej, pak se ptej
Sgarbo, Lo
Vůně cibule
1974 Bestione, Il
Občan se bouří
Uomini duri
1973 ...E il terzo giorno arrivò il corvo
Altra faccia del padrino, L'
Amigos, Los
Dio, sei proprio un padreterno!
The Big Game
1972 Afyon oppio
Trinita a Sartana, synové
Uomo da rispettare, Un
1971 Mrtví jezdci
1970 Ciakmull - L'uomo della vendetta
1969 Boot Hill
Cinque figli di cane
Morte sull'alta collina, La
Sabata
1968 Madiganovy miliony
Mimo zákon
Pistolero segnato da Dio, Il
Zvláštní jednotka
1967 Dny násilí
I giorni dell'ira
Malá Rita
Muž proti muži
Sedmkrát žena
1966 Agente 3S3, massacro al sole
Colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro, Le
Hodný, zlý a ošklivý
Velká přestřelka
1965 Uomini dal passo pesante, Gli

TV seriály

1988 Tajemství Sahary (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace