Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Sice se jmenuje Trevor, nenosí oblek, nemá medvídka a mluví, ale je to pořád Mr. Bean. Nikdy mě nepřestane fascinovat a zároveň vytáčet, jak debilními způsoby si "umí" poradit v každé úplně obyčejné situaci. Moc se mi líbil ten nápad, ale mohl z toho být třeba jen hodinový film. Místy to prostě nemělo takovou šťávu jakou to mít mohlo, ale celkově to bylo fajn. Bylo dobrý, že to nebyly jen jednotlivý scénky, ale bylo to orámovaný nějakým příběhem. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, destrukce drahocenného majetku je i v roce 2022 stále ještě přípustná a politicky korektní. Ale kde je ta komedie? Mám z toho dojem, že někdo přišel s tou myšlenkou (muž vs včela → destrukce) a teprve potom se začalo vymýšlet co všechno se může pokazit. Čili předem byl znám bod A a bod B a až potom se hledala cesta. A ta není vůbec chytrá, ani vtipná. Je založená na neuvěřitelné kombinaci smůly / deus ex machina a neschopnosti, absenci logiky a zdravého rozumu. Je to nesnesitelně nucené a prvoplánové. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tahle potrhlá jízda z dálky přípomínající dlouhý díl mistra Beana mi přišla vhod, když jsem ležela nemocná a měla nudu. Je to sice občas trochu hloupoučké a fakt to i působí, že to měl být původně film, ale z nostalgie vidět Rowana Atkinsona zase v jedné z jeho uhozených rolí, ukojí to asi chutě každého jeho fandy. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Uf, nebýt Beana, hodnocení by bylo hodně v černých číslech. Jako určitě plus za vizuál, slovy klasika: to muselo dát příšerný práce... a rozbití to super krátkých dilů tomu ani tak nevadí. A pak ještě potěší snaha o jakýsi dějový zvrat v závěru. Jinak je to celé hodně prvoplánovité a to nejlepší jste víceméně viděli v traileru. 3* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Mr.Bean byl sice vždycky sebestředný idiot, ale stejně vám ho bylo svým způsobem líto a nebo jste mu naopak fandili. To Trevor je bohužel pouze idiot a i když je tu zakomponovaná (celkem zbytečná) rodinná linka, není absolutně důvod mu fandit, nebo snad chápat proč dělá to co dělá. I Bean šel mnohdy do extrému, ale působilo to tak nějak přirozeně, což tady neplatí a spousta gagů je dost na sílu a je postavená čistě na to, že dům je plný drahých věcí a moderních systémů, které Trevor neumí ovládat a nebo je může zničit. Neříkám, že jsem se občas nezasmál a že nějaký fórek nesedl na úrodnou půdu, ale je jich překvapivě málo. Ale ono taky co čekat od něčeho co má potenciál maximálně půl hodinového kraťasu a je nakonec roztaženo do víc jak hodiny a půl...60% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Rowan Atkinson povedal, že sa mu páčil proces písania scenára, ale nepáčilo sa mu nakrúcanie. Kvôli pandémii Covid-19 bolo veľmi stresujúce. Jeden z členov štábu dostal Covid a Atkinson musel stráviť dva týždne v izolácii. (m.a.t.o.)
  • Během sprchování hraje píseň „Just An Illusion“ od Imagination. (Duoscop)
  • "Prvý vyrobený Jaguar E-Type" bola v skutočnosti replika vyrobená špeciálne pre potreby filmárov. Rowan Atkinson ju po skončení natáčania odkúpil. (m.a.t.o.)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama