Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (42)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„NA KAŽDÝ VTEŘINĚ ZÁLEŽÍ…“ Jsem rozpolcen! Do pátýho dílu to je taková rozvleklá skládanka osudů starejch známejch, jen tentokrát se buduje restaurace. A to jen tak mimochodem. Šestej díl mě překvapil hereckou kreací Jamie Lee Curtis, která všem dala dramaticky na prdel. Ale ani to mě nijak neutvrdilo, že má smysl seriál sledovat. Ovšem poslední čtyři díly…. KURVA! TO BYLA MRDA! Třeba ta Ritchieho stáž v luxusní restauraci Ever. Nebo otevíračka… Prostě kdyby to bylo víc o gastru, byl bych nadšenej. Ale co, ty čtyři (dojemný) díly za to stály!   /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Druhá série se stala nejsledovanější premiérou v historii stanice FX. 2.) Thx za titule „Jan Šauer a Jakub Doležal“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Every second counts." _____________ Nikdy by mi nenapadlo, že seriál o jednej chicagskej reštaurácii sa stane kandidátom na počin roka, ale stalo sa (prekonalo to dokonca aj 3. sériu Teda Lassa)! Vychutnával som si každý jeden záber, každú jednu sekundu a každý jeden chod, ktorý mi táto séria naservírovala a celý čas som si to šialene užíval (polhodinový formát je tu vyťažený najlepšie, ako sa len dalo!)... Jedná sa o naozaj špecifický, ale o to zaujímavejší seriál, na ktorý len tak nezabudnem. Neskutočne sa teším na tretiu sériu, som fakt zvedavý, či sa (už teraz ohromne vysoko nastavená) latka dokáže posunúť ešte vyššie... Dávam zaslúžených 10 hviezd z 10, lepšie to naozaj byť nemohlo... Christopher Storer ako tvorca má pred sebou veľkú budúcnosť, naozaj sa teším na jeho ďalšie projekty! ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Po Atlantě a Barrym další mistrovské vytěžení půlhodinového dramatického formátu až na dřeň. Kreativní eventové epizody, strhující herecké výkony (včetně hostujících hvězd) a filmová dynamika jsou jen některé z věcí, které dělají z druhé série Medvěda jednu ze seriálových událostí roku. #masterpiece ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série si od první drží fantastickou seriálovou kvalitu. Pravda, možná mě trošičku vadil ten pohled na fine dining dneška, kdy z jídla mnohdy dělají více, než to co z něj skutečně je. Nicméně bavil mě ten náhled do kuchyně a nápad jako takový. Druhá série totiž celá vypráví jaké to je, když si někdo chystá pěknou restauraci – a co to všechno obnáší. Vývoj postav je pro diváka neuvěřitelně chytlavý, ale přitom uvěřitelný. Koncept druhé série je vlastně takový, že každá epizoda vypráví příběh někoho z kuchyně a jeho osobní vývoj. Na všechny jsem si hrozně zvyknul, bavili mě a už se nemůžu dočkat, až se s nimi v budoucnu opět setkám. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé. Opravdu hodně zajímavé. Sice si stále stojím za tím, že seriál Medvěd nemá co nabídnout divákovi, včetně důvodu, proč ho vydržet, ale já ho prostě zkouknul celý a nelituji toho. Druhá série je poté obzvláště velice zajímavá. Nejen pro to, že má o celé dva díly více než série 1, což se ze začátku tváří ne moc rozumně, ale pak to jde. Jde zde spíše o to, že to celé funguje mnohem více jako seriál, jede to na pravidelnější notu, celé je to mnohem více zaměřené na postavy (ne že by série 1 nebyla, toto je ale úplně jinak) a zkrátka to projde takovými nenápadnými změnami. Každopádně to fakt jede a je to neuvěřitelný kulinářský zážitek. A ke všemu všechna ta camea. Fakt čučim jak Jeremy Allen White, tohle bylo silný. 9,5/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama