Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (162)

Filmpub.cz (Milada Hrušková)

"Film Nikdy to nevzdávej je naprosto čistý průměr. Obsahuje jedno klišé za druhým, ale když se člověk naladí na správnou notu, dokáže se u něj i docela příjemně bavit. Písničky, které se tam zpívají, nejsou vyloženě nepříjemné, herci se snaží, člověk se párkrát zasměje (když přijde klavíristka na…"

Filmweb.cz (Aleš Harazim)

"Pro tento film rozhodně platí jedno pravidlo - čím jste mladší, tím víc se vám to bude líbit. Žákyně sedmých a osmých tříd, které by se rády přihlásily do Česko hledá Superstar, budou z nové zpívající Hilary Duff naprosto nadšené. Pokud jste rodič, který se svojí dcerkou musí na film jít, nijak…" více

Kinema.sk (Michal Korec)

"Dávam tu relatívne slušné hodnotenie 3/10, lebo na rozdiel od podobných filmov nie je tento kúsok taký bolestivý na sledovanie. Ale nie je to žiadna sláva a len moja tolerancia v rámci dievčenského žánru ho uchovala od patričnej (a v očiach mnohých zaslúženej) katastrofy, smerujúcej ešte o pekných…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Nikdy to nevzdávej! je skvělý film pro mladé dívky, snící o dobytí světa pop-music. Nezklame asi ani jejich mladý mužský doprovod. Odrostlejší publikum snímek sice zkonzumuje bez úhony, teenagerovské problémy mu ale nejspíš vyloudí úsměv na tváři. Pro ně jsou ovšem vhodnější filmy s Jennifer…"

Reklama

Reklama