foto

Johnny Lewis

  • nar. 29.10.1983
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 26.9.2012 (28 let)
    Los Feliz, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 186 Dollars to Freedom
2011 Rozkošná Molly
2010 The Runaways
2008 Zločinec
Zmeškaný hovor
2007 Palo Alto, CA
Vetřelci vs. Predátor 2
2006 Untitled Brad Copeland Project (TV film)
2005 Svádění
Zpátky do školy
2004 Nikdy to nevzdávej!
2000 Sausage Factory, The (TV film)

TV seriály

2009 Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
další epizody (10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Smutná repríza (S04E15)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Lepší polovička (S01E10)
Zátah (S01E08)
další epizody (10)
Odložené případy (TV seriál)
Pavouci (S05E13)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kněz na hřbitově (S02E17)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Smallville (TV seriál)
Návrat v pravý čas (S05E03)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace