foto

Johnny Lewis

  • nar. 29.10.1983
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 26.9.2012 (28 let)
    Los Feliz, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 186 Dollars to Freedom
2011 Rozkošná Molly
2010 The Runaways
2008 Zločinec
Zmeškaný hovor
2007 Palo Alto, CA
Vetřelci vs. Predátor 2
2006 Untitled Brad Copeland Project (TV film)
2005 Svádění
Zpátky do školy
2004 Nikdy to nevzdávej!
2000 Sausage Factory, The (TV film)

TV seriály

2009 Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
další epizody (10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Smutná repríza (S04E15)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Lepší polovička (S01E10)
Zátah (S01E08)
další epizody (10)
Odložené případy (TV seriál)
Pavouci (S05E13)
2007 Žralok (TV seriál)
Student Body (S02E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kněz na hřbitově (S02E17)
2006 O.C. (TV seriál)
The Heavy Lifting (S03E15)
The Cliffhanger (S03E14)
The Sister Act (S03E12)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stoupat jako dým (S06E16)
2005 O.C. (TV seriál)
The Game Plan (S03E08)
The Anger Management (S03E07)
The Swells (S03E06)
další epizody (5)
Smallville (TV seriál)
Návrat v pravý čas (S05E03)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Mothers of the Disappeared (S01E18)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)