foto

Marshall Manesh

  • nar. 16.8.1950 (67 let)
    Masshad, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Father Eddie
2017 Tiger
2016 A Life Lived
Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
2015 Benjamin Troubles
Stanistan (TV film)
2014 Sama nocí tmou
Shirin in Love
2013 Tajné hrátky
Vánoční koleda pro Cindy
2012 Commander and Chief
Hledám přítele pro konec světa
2010 In Security (TV film)
Pickin' & Grinnin'
2009 Extrakt
Imigranti
Life Blood
Rok jedna
Things We Carry, The
Tom Cool
2008 Pants on Fire
Zprávy TV Onion
2007 Carts
Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Car Babes
Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
Looking for Comedy in the Muslim World
The L.A. Riot Spectacular
2004 Florist, The
Nikdy to nevzdávej!
Ohnivý oceán
Přežít Vánoce
2003 Beat Cops (TV film)
2002 Mackenheim
Ohnisko požáru (TV film)
Showtime
Zloději z Harvardu
2001 Skoč na to! (TV film)
Strážce
2000 Face the Music
Last Producer, The
1999 Krutý trest (TV film)
Wasted in Babylon
Word of Mouth
1998 Big Lebowski
1997 Druhá občanská válka (TV film)
Univers'l
1996 Barb Wire
Kazaam
Vládce času (TV film)
1994 Pravdivé lži
1989 Guests of Hotel Astoria
1987 Checkpoint

TV seriály

2015 Krize (TV seriál)
2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
U oltáře (S09E22)
Gary Blauman (S09E21)
Gerbera (S09E20)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Máma s tátou (S09E10)
Partička pokeru (S09E05)
Bez Kodexu (S09E04)
další epizody (5)
2012 The Beauty Inside (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ultimátní Trik 2/2 (S08E12)
Vyrovnáno (S07E21)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Výzva přijata (S06E24)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Praví Newyorčané (S06E04)
Králík nebo kachna (S05E15)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Bezsexuální hostinský (S05E04)
Tři dny sněhu (S04E13)
Útěk z vězení (TV seriál)
Kovbojové a indiáni (S04E20)
Pohotovost (TV seriál)
Láska je bojiště (S15E13)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Koza (S03E17)
Deset sezení (S03E13)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
Cestovatel (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Něco modrého (S02E22)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Večer plný her (S01E15)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Limuzína (S01E11)
Pilot (S01E01)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a čtenářský klub (S01E04)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Work with Me (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Souhra náhod (S07E06)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace