Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bezelstný Clark nevypadá jako někdo, na koho by Bůh vsadil v boji se zlem. Šířit slovo a spasit svět mu ale pomůže jeho tajná láska z práce a dobří parťáci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

samotný nápad není špatný a byly dvě možnosti jak s ním naložit. Buď to vzít regulérní vážnou cestou a nebo naopak jít cestou komedie.Falcone by evidentně rád šel tou komediální cestou, ale bohužel na ní několikrát zabloudil a slibně rozjeté věci nechal vyšumět do nikam. On sám je tady jako bohem vyvolený idiot celkem normální, hodný a naivní týpek a na dělaní humoru si přizval svojí manželku. U té sem si říkal, že už snad konečně "vyrostla! z rolí vulgárních hobitů jenže tady ukázala, že to nebude tak úplně pravda.I když je fakt, že takhle otravnou postavu ztvárnila po poměrně dlouhé době...40% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle je fakt blbost. Melissa McCarthy má dar předávat divákům osobitý vtip. Spíš jí to nejde, ale občas se zadaří. Tady se neuvěřitelně moc kecá a není to ani moc vtipný. Občas to ale má světlý chvilky, abych úplně nekecal. V kombinaci s časem je to ale zatraceně málo. Skoro to tu totiž vypadá jak kdyby se Melissa chtěla s manželem vyblbnout pro klid duše. No a tak blbne. Divák ale spíš brečí... ()

2flower 

všechny recenze uživatele

3,5* Je to divný seriál a nebude po vôli každému. Ale asi najviac naserie podobné skupiny ako boli tie, čo svojho času požadovali zákaz Života Briana. Nechápte ma zle, GFI nie je taký dobrý, to ani zdaleka. Ale dáva svojskú odpoveď na otázky, ktoré podľa niektorých správny veriaci ani nesmie klásť. PS: Melissu McCarthy nenávidím odkedy v 2016 zapredala dušu za účasť na zvrátenosti, ktorú neslobodno menovať, ale tu je fakt dobrá. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (2)

  • Seriál byl natáčen v australském státě Nový Jižní Wales. (Zix.)

Reklama

Reklama