foto

Kevin Dunn

  • nar. 24.8.1956 (63 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Narodil sa 26. februára 1956 v Chicagu, Illinois, zdravotnej sestričke Margarete a básnikovi Johnovi. Jeho staršia sestra Nora je tiež herečka.

Dunn hral v nespočetnom množstve filmov, zväčša iba okrajové role. Poznať ho môžeme zo snímok ako napríklad HOT SHOTS!, CHAPLIN, 1492: CONQUEST OF PARADISE, DAVE, NIXON (hlavný poradca prezidenta Nixona Charles Colson), GHOSTBUSTERS II, GODZILLA, LIVE FREE OR DIE HARD alebo TRANSFORMERS (otec hlavného hrdinu Sama Witwickyho). V poslednej dobe sme ho mohli zazrieť i v menších rolách seriálov PRISON BREAK a LOST.

Kevin je ženatý a má jedno dieťa.

Pugo

Herecká filmografie

Filmy

2019 Above Suspicion
Captive State
Standing Up, Falling Down
Trading Paint
2017 Nová šance
2016 Špióni odvedle
2015 Ashby
Slow Learners
2014 Chavez
Velký draft
2013 Případ Casey (TV film)
Zmrzlá zem
jOBS
2012 Nezahrávej si s ohněm
2011 Líbat nevěstu zakázáno
Transformers 3
Warrior
2010 Nezastavitelný
2009 Transformers: Pomsta poražených
2008 Vicky Cristina Barcelona
2007 Hrdinové a zbabělci
Opravdový Jonathan
Transformers
2006 Darwinovy ceny
Gang v útoku
Live Free or Die
Všichni královi muži
Úžasný den (TV film)
Černá Dahlia
2005 Marsha Potter Gets a Life (TV film)
2004 Havárie letu 323 (TV film)
Mám rád Huckabees
2003 Cizinec po mém boku (TV film)
L.A. Okrsek 187 (TV film)
2002 Jackie Gleason (TV film)
2000 Beach Boys (TV film)
1999 First Gentleman, The (TV film)
Ozvěny mrtvých
1998 Godzilla
Hadí oči
Malí válečníci
Málem hrdinové
1997 Druhá občanská válka (TV film)
Hranice nevinnosti (TV film)
Perfektní záskok
Správná trefa
1996 Jack Reed: A Killer Among Us (TV film)
Shattered Mind (TV film)
Unforgivable (TV film)
Řetězová reakce
1995 Four Diamonds, The (TV film)
Jack Reed 4: Jeden z našich (TV film)
Nixon
Stín pochybnosti (TV film)
Šílená láska
1994 Malá velká liga
1993 Beethoven 2
Dave
1992 1492: Dobytí ráje
Chaplin
Dvojité ostří (TV film)
1991 Sám a sám
Žhavé výstřely
1990 Blind Faith (TV film)
Modrá ocel
Muž s cejchem smrti
Ohňostroj marnosti
1989 Krotitelé duchů II
Taken Away (TV film)
1988 Hořící Mississippi
1987 Night of Courage (TV film)
1986 Jack and Mike (TV film)

TV seriály

2020 Nebe s.r.o. (TV seriál)
Holiday (S02E05)
2019 Město na kopci (TV seriál)
Mayor Curley and the Last Hurrah (S01E10)
The Deaf Sage of Pompeii (S01E09)
There Are No F**king Sides (S01E07)
další epizody (6)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Super Tuesday (S07E05)
South Carolina (S07E04)
Pledge (S07E03)
další epizody (5)
Kravaťáci (TV seriál)
Whatever It Takes (S09E06)
2018 Ghosted (TV seriál)
The Airplane (E15)
Unbelievable (E14)
The Article (E13)
další epizody (5)
2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
A Woman First (S06E09)
Judge (S06E08)
další epizody (10)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Beach (E01)
Code Black (TV seriál)
Blood Sport (S01E18)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Líbat sestru (S05E09)
Camp David (S05E08)
další epizody (10)
Americký táta (TV seriál)
Roots (S13E01)
2015 Code Black (TV seriál)
The Son Rises (S01E09)
You Are the Heart (S01E08)
In Extremis (S01E06)
další epizody (8)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Volební noc (S04E10)
Svědectví (S04E09)
Hlasování (S04E08)
další epizody (10)
2014 Temný případ (TV seriál)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
Kdo chce kam (S01E04)
Zamčený pokoj (S01E03)
další epizody (5)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
New Hampshire (S03E10)
Bednička (S03E09)
Debata (S03E08)
další epizody (10)
2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Běh (S02E09)
Krizová situace (S02E07)
další epizody (7)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Klauni přicházejí (S01E10)
Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
další epizody (9)
2010 Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2009 Samantha Who? (TV seriál)
With This Ring (S02E20)
The First Date (S02E18)
The Dream Job (S02E17)
další epizody (10)
2008 Samantha Who? (TV seriál)
The Family Vacation (S02E09)
The Farm (S02E07)
The Ex (S02E06)
další epizody (10)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
The Car (S01E08)
The Hockey Date (S01E07)
The Hypnotherapist (S01E06)
další epizody (8)
Útěk z vězení (TV seriál)
Sladká Caroline (S02E19)
Sprcha (S02E18)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Proces století (S03E24)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kde je kouř, tam je i oheň (S02E17)
Ztraceni (TV seriál)
Dlouhej podfuk (S02E13)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dobro (S05E22)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Publish and Perish (S15E21)
2004 Huff (TV seriál)
Sebeovládání (S01E04)
2003 Regular Joe (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
The David McNorris Show (S01E09)
Advokáti (TV seriál)
Man and Superman (S06E14)
2000 Bette (TV seriál)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
1997 Arsenio (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1990 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Male Unbonding (S01E04)
1989 Roseanne (TV seriál)
Somebody Stole My Gal (S02E04)
Jump Street 21 (TV seriál)
The Blu Flu (S03E08)
1986 Jack and Mike (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 71st Primetime Emmy® Awards (TV pořad)