Reklama

Reklama

What Is a Woman?

  • Velká Británie What Is a Woman?

Obsahy(1)

Dokument venujúci sa rodovým a transrodovým otázkam, v ktorom Matt Walsh hľadá odpoveď, či ako sám vraví pravdu, na otázku: Kto je žena? Hľadá ju naprieč USA skrz rozhovory s bežnými ľuďmi na ulici, no aj s odborníkmi z pediatrie, psychiatrie, psychológie či ľuďmi, ktorí podstúpili zmenu pohlavia, taktiež s terapeutom potvrdzujúcim pohlavie či nakoniec s chirurgom, ktorý operácie zmeny pohlaví vykonáva. Pri hľadaní odpovede neváha a vycestuje za kmeňom Maasaiov v Keni. Snímka sonduje fenomén, ktorý sa objavuje v USA a to, že stále viac a viac mladistvých rozhoduje o zmene svojho pohlavia, často neuvedomujúc si, aké následky zmena môže priniesť. Matt Walsh si berie na paškál aj ošemetnú stránku fenoménu trans - vysporiadanie sa s oslovovaním, nároky týkajúce sa návštev sociálnych priestorov ako šatne či WC či nevyriešenú otázku hodnotenia športových výkonov. (Biopler)

(více)

Recenze (75)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa zatiaľ dokument roka. Matt Walsh nastavil libiotom také zrkadlo, že chudáci sa zmohli len na zajakávanie, nadávky, nálepkovanie a koktanie. Ale ani jeden z libtardov nevedel jasne pomenovať, čo je to žena, pritom na to jednoducho odpovedala Walshova žena v závere. Matt Walsh si toho zažil a vďaka mu za túto odvahu konfrontovať šialencov. Dieťa, čo verí v Santa Clausa je vraj dostatočne zrelé na to, aby si zmenilo pohlavie. Iní poblúznenci tvrdia, že "keď tvrdíte, že neexistujem, tak neexistujem", to je vraj vec pohľadu... Iný pomätený profesor genderových štúdií tvrdí, že ak niekto o sebe tvrdí, že je žena, tak mu máte veriť. To isté platí asi aj o buldozéroch a kredencoch - vôbec to nie je psychická porucha, to je proste identita. Pri argumente Walsha, že "chcem sa dopátrať pravdy", mu profesor zahlási, že to je transfóbne. Pravda je teda transfóbna. Psychopati z genderových štúdií, aktivisti a študenti nevedia na pochode za potraty definovať čo je to žena a radšej na ňho kričia nech si dá rúško a nadávajú mu. Feministky nevedia definovať sami seba a tvrdia, že muži môžu rodiť deti. Ozajstní vedci sú vytláčaní zo škôl, pretože nemôžu robiť výskum bez toho, aby nebol vopred daný výsledok - inak by mohli naštvať aktivistov... Priestor dostane aj psychicky chorá chudera s modrými vlasmi, ktorá sa identifikuje ako vlk. A zatiaľ, čo sa kradnú príležitosti skutočným ženám a deťom vnucujú zvrátenosti, Matt Walsh s názorom, že žena je biologické pohlavie je označený za extrémistu. Vitajte v neomarxistickom svete. Každý s normálnym pohľadom na svet je extrémista, fašista, nácek. Dokument dostupný tu. Na 100% sa oplatí pozrieť. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tisíce let vývoje a k tomuhle jsme dospěli? Aneb co se stane, když menšina privilegovaných lidí začne vytvářet koncepty, které se pak snaží protlačit jako normu (a přitom, místo, aby se vyrovnali se svou identitou, tak chtějí po ostatních, aby tuhle odpovědnost převzali). Každý správně uvažující jedinec se musí při sledování tohohle dokumentu popadat za hlavu 100x za minutu. Obdivuji Walshe, že se tímhle tématem dokáže zabývat a vůbec poslouchat všechny ty popletené lidi, protože já bych to nevydržel ani vteřinu. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že v dnešní zdegenerované a retardované době chodí stále po světě i příčetní lidé jako je Matt Walsh, kteří se nebojí říkat na plnou hubu názor stále příčetné části obyvatelstva. To, co ještě před lety vypadalo ještě jako blbý vtip, se bohužel více a více prodírá do našich životů a nesmírně je to obtěžuje. Nacházíme se v době vůbec největšího úpadku lidské příčetnosti. Aby se člověk v dnešní době bál ohmatávat po pár drincích mezinožní prostor kdejaké ženy, kterou v alkoholovém rozpoložení považuje za pohlednou. Při troše smůly zde totiž může nahmatat něco, kvůli čemu se bude již nadosmrti budit zpocený ze spaní. Je opravdu otřesné, na jakou úroveň během tak krátké doby dokázaly USA po sérii nejdivnějších ústupků klesnout. Současný vývoj je naprosto proti jakémukoli přirozenému vývoji nastaveného matkou přírodou. Zdegenerované, deviantní a narušené kusy by měly být ze společnosti vytěsněny a vyloučeny, aby zde existovalo ideální prostředí pro zdravý rozvoj normálních a zdravých jedinců. Bohužel, opak je pravdou. Všemožní narušení transzmrdi, kteří tvoří jen naprosto minimální část populace, jsou vidět a slyšet všude. Mám pocit, že zdaleka nejvíce je nejrůznější pičusové, co mají vystudované zpravidla všemožné zbytečné sociální pseudo obory, cpou bohužel do seriálů a filmů. Nevzpomínám si, kdy naposledy jsem viděl nový seriál, kde by nebyl alespoň nějaký buzerant, lesba a nebo to vůbec nejodpornější, co po světě chodí - transzmrdi. Dnes už snímek nemá nárok získat nominaci na Oscara, aniž by splnil sérii nejretardovanějších gender pravidel. Tisíceré díky za podobné odvážné dokumenty, které na tento již dlouholetý problém upozorňují. Navíc takovou odlehčenou formou. Ono je to vděčné téma. Ty dementní genderové "experty" (čti vygumované zmrdy) stačí nechat jen mluvit a v ten moment sledujete jejich automatickou sebeparodii. Smějete se, ovšem už to začíná být takový ten smích, při kterém vás současně mrazí v zádech. Pohlaví by měla určovat výhradně příroda, jako tomu bylo miliony let. Nikoli kdejaký, mnohdy neplnoletý, pomatený retard. [80 %] ()

DJ_bart odpad!

všechny recenze uživatele

Matt Walsh, jedna z internetových superstar konzervativní lobby – kam třeba patří takoví demagogové jako Ben Shapiro (a celkově redakce Daily Wire), Jordan Peterson, Steven Crowder, Charlie Kirk a jiný vymrdanci – natočil další z řad manipulativních dokumentů o tom, že největší hrozbou pro lidstvo není klimatická změna, války, či hladomor, ale transgender lidé. Fakt tleskám twl, protože tohle přilije olej do ohně už tak extrémně vyhrocenejch a zcela zbytečnejch kulturních válek – vzhledem k tomu že USA se rozhodli dát zpátečku do středověku. Už mě fakt nebaví, že jsme se dostali do bodu, kdy člověka neposuzujeme podle osobnosti, ale podle toho co má mezi nohama. Transfobní kidi a ČSFD pseudo-intelektuálové ale budou skákat nadšením...... navíc, existují tři druhy pohlaví: 1) muž, 2) žena, a 3) co je ti kurva do toho. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

V roce 1949 byla udělena Nobelova cena v oboru medicína a psychologie. Za lobotomii. Jestli pro mě tenhle dokument něco odráží, je to především naprosté selhání vědy, lékařské etiky a terapeutických postupů, na jejichž výsledky budeme jednou nahlížet stejně, jako na onen zákrok prováděný dlátkem a kladívkem. Matt Walsh sice stojí nepokrytě na abrahámovských základech, ale uvidíme, jestli jeho otázka bude pro naše potomky jednou stejně nepochopitelná jako pro něj. ()

Zajímavosti (5)

  • Film mal premiéru zámerne 1. júna 2022, čo je začiatok mesiaca prideu. (Biopler)
  • Kai Burkhardt z nemeckého periodika Die Welt nazval Walsha „konzervatívnym Michaelom Mooreom“ a ocenil dokument za to, že rozprúdil americkú „vojnu medzi pohlaviami“ kladením zdanlivo jednoduchých otázok údajným odborníkom v tejto oblasti, ktorí nie sú nakoniec schopní odpovedať. (Biopler)
  • Samuel Sey z The Christian Post považuje dokument za „zábavný aj strašidelný a skutočne fantastický“ a dodal, že Walshova neslávne známa schopnosť udržať si dokonalú úroveň satiry a vážnosti je to, čo robí dokument takým presvedčivým.” (Biopler)

Reklama

Reklama